Murat Boz ve Aslı Enver’den herkesi şaşırtan bir karar!

Murat Boz ve Aslı Enver’den herkesi şaşırtan bir karar!
Yaşadıkları aşk ile sürekli gündeme gelen Aslı Enver ve Murat Boz çifti yollarını ayırdı. Ayrılığın ardından herkesi şaşırtan bir karar geldi.

Yakışıklı popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver çiftinin aşkları geçtiğimiz aylarda son buldu. Birlikte oldukları dönemde sürekli gündeme gelen bir dargın bir barışık çift bu kez de ayrılıkları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak ikiliden gelen flaş haber herkesi şoke etti.

Murat Boz ve Aslı Enver’den bomba karar

Bir ayrılıp bir barışan popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver çifti geçtiğimiz aylarda tamamen yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından çifitin sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmemeleri takipçileri arasında dostça ayrıldılar yorumlarını da beraberinde getirmişti. Aradan aylar geçtikten sonra Murat Boz, güzel oyuncu Aslı Enver'i takipten çıkarmıştı. Bu duruma sessiz kalmayan Aslı Enver'de Murat Boz'a karşı atakta bulunmuştu. Hatta Aslı Enver geçtiğimiz günlerde 200’e yakın ismi arkadaş listesinden çıkarmıştı. Aslı Enver'in yaptığı bu temizlilğin ardından bir detay dikkatlerden kaçmadı. Bu detay ise Aslı Enver'in takipçi listesinden Hadise'yi de çıkarması olmuştu. Hal böyle olunca herkesin aklında neler oluyor düşüncesi canlandı. 

Hadise'yi de listeden çıkardı

Murat Boz'un dünyaca ünlü sanatçı Hadise ile bir dönem adı aşk iddilarına karışmıştı. Fakat ikili haklarında çıkan bu iddiaları sürekli yalanlamıştı. TV8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Murat Boz ve Hadise'nin birlikte oldukları iddiaları ikili arasında gerginliği de neden olmuştu. Güzel sanatçı Hadise ise çıkan bu haberlerden dolayı bir çok kez üzüntüsünü dile getirmişti. Yaşadıkları aşk dönemlerinde Hadise ile aralarında böyle bir sürtüşme olan Aslı Enver'in takipten çıkması akıllarda soru işaret bıraktı. Hatta Murat Boz ve Aslı Enver aşkını yakından takip eden takipçiler ikili arasındaki son ayrılığın yine Hadise yüzünden olduğunu düşündü. Peki Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığının ardından tam 200 kişiye yakın kişiyi listesinden silen Aslı Enver neden Hadise'yi çıkardı büyük merak konusu. 

24-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar