Murat Boz'dan takipçilerine skandal çağrı!

Murat Boz'dan takipçilerine skandal çağrı!
Herkesin koronavirüs nedeniyle kendini eve kapattığı şu günlerde Murat Boz, takipçilerine yaptığı çağrıyla pes artık dedirtti.

Ünlü popçu Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine seslendi. Yaptığı canlı yayında takipçilerine çağrıda bulunan Murat Boz, skandal sözleriyle herkesi şok etti.

Murat Boz takipçilerini sokağa davet etti!

Koronavirüs, tüm dünya gibi Türkiye'yi de esir aldı. Virüsün yayılmaması adına konserler, tiyatro oyunları iptal ediliyor, eğlence mekanları kapatılıyor ve spor müsabakaları seyircisiz olarak oynanıyor. Uzmanlar, insanların sokağa çıkmak yerine ve evde kalması gerektiğini bas bas bağırıyor. Ama gel gör ki bazı insanlar olayın ciddiyetinin farkında değil. Bu insanlardan biri de Murat Boz. Sosyal medya platformu Instagram üzerinden takipçilerine canlı yayın yapan ünlü popçu, herkesi dışarıya hava almaya davet etti. Büyük kitleler üzerindeki etkisi inkar edilemeyecek bir kişinin uzmanların aksine bu gibi ifadeler kullanması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Murat Boz'un canlı yayında takipçilerine yaptığı çağrının tamamı;

"Evet, zor günlerden geçiyor olabiliriz ama izolasyonun dışında kendimizi de eve hapsetmek olmamalı durumumuz. Dışarı çıkıp dolaşmak, biraz temiz hava almak iyi gelir. Bugün ben de dışarı çıktım ve sporumu açık havada yapacağım. Hepinize de tavsiye ederim. Hava, bugün İstanbul'da güzel, güneşli. Tavsiyem, çıkın, evde durmayın. Açık havada güzel oksijeninizi alın, sporunuzu yapın, moral bozmanıza gerek yok. Bu zor günleri de milletçe, ulusça atlatacağımıza olan inancım çok yüksek. Yeter ki inanalım, ben başarabileceğimize inanıyorum."

Bu ifadelerinin ardından sosyal medyada büyük tepki çeken Murat Boz, yanlış anlaşıldığını ifade ederek bir video paylaştı. Muart Boz, paylaştığı videoda şu sözleri kullandı;

"Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için kendi sitemde kontrollü bir anda temasın olmadığı bir alanda oksijen almak temiz hava almak için dışarı çıktım. Şimdi de evime döndüm. Sağlık Bakanlığı'nın direktifleri çok önemli, yakın temastan uzak durmak, kalabalık ortamlara girmemek çok önemli. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamak çok önemli Ben de bunu uyguluyorum. Hepinize sağlıklı günler. Ulusça milletçe bu zor günleri de sağlık ve sıhhatle atlatacağımıza inancım yüksek."

Sosyal medya üzerinden görüş bildiren vatandaşlar bu tür kriz zamanlarında herkesin sözlerine dikkat etmesi hususuna fikir birliğine vardı.

17-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler