Müslüm Tv’de İlk Kez Tv 8’de! Müslüm Hangi Gün Yayınlanacak?

Müslüm Tv’de İlk Kez Tv 8’de! Müslüm Hangi Gün Yayınlanacak?
2018 yılın en çok seyredilen sinema filmlerinden Müslüm Tv 8 ekranlarında ilk kez yayınlanıyor. Peki Müslüm Filmi hangi gün yayınlanacak? İşte cevabı!

2018 yılında vizyona giren ve girdiği günden itibaren de beyaz perdede adeta fırtınalar estiren ve usta sanatçı merhum Müslüm Gürses’in hayatının bir bölümünü konu alan Müslüm Filmi milyonlarca sinemasever tarafından seyredildi. Vizyona girdiği günden itibaren dolu salonlarda gösterilen ve seyircinin oldukça beğendiği ve her seyredenin duygulandığı film son zamanlarda en çok seyredilen Türk Filmleri arasına girmeyi başardı ve yüksek bir gişe hâsılatına ulaştı. Müslüm Gürses’in çocukluğunu, gençliğini ve popüler olma zamanını konu alan film her ne kadar bazı eleştirmenlerce yeterli bulunmasa da çoğunluk filmi beğendi ve hak ettiği değeri verdi. Seyirci rekortmeni Müslüm filmi bir yılın sonunda artık tv’lerde de gösterilmeye ve sinemaya gidemeyen seyirciye sunulmaya başladı.

Müslüm Filmi Tv 8’de!

Beyaz perdede fırtınalar estiren, milyonlarca sinemaseveri solanlara çeken, gişe hâsılatında inanılmaz rakamlara ulaşan ve büyük sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alan Müslüm Filmi Tv’lerce gösterilmeye başlanıyor. Tv 8 bu büyük filmi ekranlarına taşıyarak Türk sinema filmi geleneğini adeta taçlandırmaya hazırlanıyor.

Tv’de ilk kez yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ayça Bingöl, Erkan Avcı, Zerrin Tekindor, Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez gibi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı ve Timuçin Esen’in Müslüm karakteriyle adeta efsaneleştiği film tv’de ilk kez yayınlanacak. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak film böylece ilk tv gösterimini gerçekleştirmiş olacak. Seyircilerin yoğun ilgi göstermesi beklenen film böylece sinemaya gidemeyen seyirciye de ulaşmış olacak.

Müslüm Filmi Hangi Gün Yayınlanacak?

Yapımcılığını Dijital Sanatlar’ın üstlendiği ve 2018 yılının en çok seyredilen Türk Filmleri listesinin başında yer alan Müslüm Filmi sonunda Tv ekranlarında da gösterime giriyor. Yayınlanmaya başladığında milyonlarca kişiyi sinema salonlarına çeken ve hakkında çok fazla konuşulan film Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 18 Ekim Cuma akşamı Tv 8’de ekrana gelecek olan film daha şimdiden seyirci tarafından merakla beklenmeye başladı. Özellikle Timuçin Esen’in Müslüm Gürses karakteriyle adeta devleştiği ve usta sanatçıyı oldukça başarılı şekilde canlandırdığı filmde oyuncu Timuçin Esen filmde kullanılan Müslüm Gürses şarkılarını da kendisi seslendirmişti. Filmi sinemada seyretmeyen ya da bir kez daha seyretmek isteyenler için Müslüm 18 Ekim Cuma akşamı Tv 8’de ekrana geliyor.

15-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler