Mustafa Keser, Bülent Ersoy ile tartışmalarının iç yüzünü anlattı

Mustafa Keser, Bülent Ersoy ile tartışmalarının iç yüzünü anlattı
Mahkemenin sonuçlanmasının ardından 360 TV’de bir programa katılan Mustafa Keser yaşananların içyüzünü tüm açık yürekliliğiyle dile getirdi

Türk Sanat Müziğinin iki duayen ismi Star TV’de Benzemez Kimse Sana isimli müzik eğlence programı yapmışlardı.İki büyük sanatçının anlaşamaması yüzünden 2. bölümünde sonlandırılan programın yankıları devam ediyor.

Mustafa Keser, Bülent Ersoy ile tartışmalarının iç yüzünü anlattı

Sadece iki bölüm sürmesine rağmen aylarca süren polemiklerin ardından iki büyük isim en sonunda mahkemelik oldu. Mahkemenin sonuçlanmasının ardından 360 TV’de bir programa katılan Mustafa Keser yaşananların içyüzünü tüm açık yürekliliğiyle dile getirdi.

Bülent Ersoy ile mizaçlarımızın uyuşmayacağını biliyordum

Repertuarının zenginliği dillere destan olan Mustafa Keser yıllarca canlı olarak Türk milletinin isteklerini canlı canlı yerine getirme cesaretini gösterdiğini belirterek, “ Programcılıkla alakası olmayan ve iki kelimeyi bir araya getiremeyenlere program yaptırıyorlar. İnsanlarda hazırlık yok. Gelen konuğa saygı adına araştırma yapılması gerekir. Konuşma adabını blmiyorlar. Partnerlerin uyum içinde olması gerekiyor. Lüzumsuz yere polemiğe gerek yok. Programın yapımcısına ‘Ben tek başıma kahramanım, kimseye ihtiyacım yok’ demiştim. Bülent Ersoy ile mizaçlarımızın ve görüntülerimizin uyuşmayacağını biliyordum. Perşembenin geleceği Çarşambadan belliydi. Bülent benim 40-50 yıldır tanıdığım birisi.” şeklinde konuştu.

Bülent Ersoy rol çaldığımı düşündü

Programa gönülsüz başladığını söyleyen usta sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü; “ Onun kendine has tavırları var, bana uymaz diye düşündüm.Sonra neyse başlayalım diyerek çekmeye başladık.2. programdan sonra cereyan eden problemleri ve programı kurtarmak için neler çektiğimi herkes görüyordu. Çalışanların bana gönderdiği kartları Bülent sanki kendimi öne çıkarıyormuşum şeklinde algıladı, rol çaldığımı düşündü. Çalışanlar bana üzülerek ‘ah hocam’ derlerdi. Fakat Bülent Ersoy’u uyumlu gidelim şeklinde uyarmak yerine programı bitirdiler. Ben de size ihtiyacım yok, kaldırın dedim. Oysa ilk gün yapımcı ve Bülent Ersoy ile toplandık. Birbirimizi 40 yıldır tanırız, senden yaş olarak büyüğüm.30 yıldır canlı yayın yapıyorum, tecrübem de var dedim. Buradan 500 kişi ekmek yiyor, yerli  yersiz kapris yapmayalım şeklinde konuşma yaptım.O da bir şey demedi, olumlu karşılık vermişti.”

Yımaz Morgül’ün tavrı ve tarzı başka

Programın sunucusunun Yımaz Morgül’ü nasıl buluyorsunuz sorusu üzerine Keser;”Onu bulamıyorum. Okuduğu şarkılar klasik ama sunuş şekli diğer klasikçilere uymaz.Sesine bir şey demiyorum. Tavır ve tarzı başka.” dedi

29-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar