Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a çok ağır sözler: Keser babanın uşağı mı?

Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a çok ağır sözler: Keser babanın uşağı mı?
Mustafa Keser bir video yayınlayarak Bülent Ersoy hakkında çok ağır sözler söyledi. Bülent Ersoy'la Benzemez Kimse Bize programını sunan Mustafa Keser fena patladı. İşte o video!

Ünlü sanatçı Mustafa Keser, beraber program yapmaya başladığı Bülent Ersoy hakkında zehir zemberek sözler sarfetti. Star Tv'de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programını birlikte yapan Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasında anlaşmazlık çıktı. Mustafa Keser Bülent Ersoy'un kendisine yönelik tavrından rahatsız olunca programın ömrü de kısa sürdü. Benzemez Kimse Bize programı 3. Bölümden sonra yayından kaldırıldı. Mustafa Keser ise durumu takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaştı. Bir video çekerek durumu anlatan Mustafa Keser Bülent Ersoy hakkında çok ağır ifadeler kullandı.

İşte o video!

 

Mustafa Keser Bülent Ersoy'a ateş püskürdü

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ve Mustafa Keser beraber program yapmaya başladı. Fakat Mustafa Keser Bülent Ersoy'un tavırlarından rahatsız oldu. Büyük bir hevesle başlanan programda sorunlar artınca Mustafa Keser önce sitem etti sonra bir video ile yaşananları anlattı. Star Tv de Benzemez Kimse Bize programını yayından kaldırma kararı aldı. Mustafa Keser paylaştığı videoda Bülent Ersoy'un kendisine hitap tarzından rahatsız olduğunu söyledi. Keser, "Bana oradan Keser diye bağırıyor. Kimsin lan sen bana o şekilde bağırıyorsun. Arkasından 'Kürdo, kürdo', bana Kürdo diyor. Keser senin babanın uşağı mı lan öyle çağırıyorsun? Kapanışı yapıyoruz dediler 'Beyefendi yapsın' dedi" ifadelerini kullandı.

Zaten ses kalmamış, rezalet bir okuyuş

Yıllardır canlı yayınlar yaptığını söyleyen Mustafa Keser, Bülent Ersoy'un kaprislerini de anlattı. Bülent Ersoy'un artık şarkı okuyamadığını iddia eden Keser, "Yönetmene bağırır, ona bağırır, şefe bağırır, okuyamaz döner vokale bağırır. Uyamayan Bülent Hanım. Zaten ses kalmamış, rezalet bir okuyuş. Orada dönüp çocuklara bakıyor. Sanıyorsunuz ki vokaller okumuyor. Bunun arkasından üçüncü programında baktım orada burada konuklar çağırılmış. Biz sanki orada sunucuyuz. Gelen konuğun biri 9 şarkı, biri 8 şarkı. Bana vermişler 3 şarkı, Bülent'e vermişler 5 şarkı. Onun üzerine sinirlendim" açıklamasında bulundu.

05-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar