Mustafa Keser ile Bülent Ersoy hâkim karşısında!

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy hâkim karşısında!
Büyük umutlarla başlayan müzik eğlence programının sadece iki bölüm sürmesi üzerine Mustafa Keser, YouTube kanalından bir video yayınlamış ve Bülent Ersoy’u suçlamıştı.

Neredeyse yarım asırdır müzik hayatımızda olan iki dev isim Mustafa Keser ile Bülent Ersoy bu sefer hâkim karşısında kozlarını paylaştı. İkilinin birlikte sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' adlı müzik programı nedeniyle karşı karşıya gelen kıdemli sanatçılar mahkemede birbirine girdi. Magazin severler iki usta şarkıcının neden mahkemelik olduğunu ve mahkeme sonucunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy hâkim karşısında!

Sezon başında büyük tanıtımlarla başlayan Benzemez Kimse Bize adlı müzik programıyla yıllar sonra hayranlarının karşısına çıkan iki dev isim bir kez daha gündem oldu. Benzemez Kimse Bize programının sadece iki bölüm yayınlanmasından sonra kavga ederek ayrılan ikili şimdi de hâkim karşısında kozlarını paylaştı.

Seni Diva değil Divan yaparlar

Büyük umutlarla başlayan müzik eğlence programının sadece iki bölüm sürmesi üzerine Mustafa Keser, YouTube kanalından bir video yayınlamış ve Bülent Ersoy’u suçlamıştı. Star Tv yapımı Benzemez Kimse Bize programın çok güzel başladığını belirten Keser, programın Bülent Ersoy’un bitmek bilmeyen kaprisleri nedeniyle bittiğini şu sözlerle anlattı: "Bana, ‘Keserrr’ diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün."

Oturduğum koltuk ona battı

Mustafa Keser’in YouTube kanalında kendisini suçlaması üzerine bir magazin programına konuşan Bülent Ersoy da kendini şu sözlerle savundu: "Haddini aşana cevap veririm, şahitlerle ve delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program, benim programımdı. Oturduğum koltuk, ona battı. Ondan rahatsız oldu. Bana bir oda hazırlanmış, görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?. Kaprisli değil mükemmeliyetçiyim. Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim varsa bile bir dirhem kalmaz. 'Diva' denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Aklınca 1980 öncesinden beni vurmak istiyor. Şöhretim Türkiye sınırları dahilinde değil, dünyada"

Mustafa Keser'i acımasızca eleştiren Bülent Ersoy ünlü sanatçıyı annesine küfür etmekle de suçladı. 70 yaşındaki sanatçı küfür olayını şöyle anlattı: "Benim annem bir sene önce öldü. Sen bir sene önce annesi vefat eden birine bu kelimeyi nasıl kullanırsın? Kavgada söylenmez bu kelime! Çok çirkin bu söylem, ben seni Allah'a havale ediyorum"

1 liralık tazminat davası başladı

Mustafa Keser’in “Seni diva değil divan yaparlar” sözüne fena halde bozulan Bülent Ersoy, Keser’e 1 liralık manevi tazminat davası açtı. Bunun üzerine karşı hamlede bulunan Mustafa Keser de asıl kendisinin hakarete maruz kaldığını öne sürerek 1 liralık karşı dava açmıştı. Duruşmaya katılan Mustafa Keser, “Ben hakaret etmedim. Kendisi canlı yayında ‘Kürdo’ diyerek milyonlarca kişinin gözü önünde beni küçük düşürmüştür” diyerek Bülent Ersoy’u suçladı. Mahkeme, Ersoy’un tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

24-06-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar