Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a Sitem

Mustafa Keser’den Bülent Ersoy’a Sitem
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve sadece iki bölüm süren Benzemez Kimse Bize adlı programın yayından kaldırılmasının ardından Mustafa Keser’den açıklama geldi.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ekranların ender müzik eğlence programlarından olan Benzemez Kimse Bize Mustafa Keser ve Bülent Ersoy’un sunumuyla ekranlara geliyordu. Her bölüm bir de konuk alan ve seyirciye eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirten program kanal yönetimi tarafından iki bölüm sonra yayından kaldırıldı. Reytingleride çok iyi olmayan programın yayından kaldırılmasıyla programın gerisinde nelerin yaşandığı da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Programın iki sunucusundan biri olan Mustafa Keser sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve programın yayından kaldırılmasının sebebi olarak partneri Bülent Ersoy’u gösterdi. Bülent Ersoy için oldukça sitemli ve suçlayıcı bir dil kullanan Mustafa Keser ayrıca ileriki zamanlarda daha geniş bir açıklama yapacağını da belirtti.

Mustafa Keser’den Sitem

Benzemez Kimse Bize adlı programın yayından kaldırılmasıyla program sunucularından Mustafa Keser diğer sunucu Bülent Ersoy’u suçladı. Mustafa Keser sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Sevgili Müzik dostları; Bülent Ersoy ile olan programla ilgili görüş ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu programa başlamadan önce sizlerinde izlediğiniz ve gördüğünüz gibi bazı aksaklıkların olabileceğini, programa başlamadan önce öngörmüştüm ancak, kendisinden hem yaş hem de sanatçı daha büyük birinin yanında daha saygılı olacağını düşünerek programı kabul ettim. Ve ne yazık ki yanıldım. Hepinizden bunun için özür diliyorum. Yukarıda zikrettiğim aksaklıkların yapımcımız Sayın Polat Yağcı ve Sayın Star Tv kanal yönetiminin hiçbir dahli ve ilgisi yoktur. Bütün aksaklıkları Sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır. İleriki günlerde de bir basın toplantısı yaparak bununla ilgili sizleri daha geniş bir çerçevede bilgilendireceğim” ifadelerini kullandı.

Neler Olmuştu?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Bize adlı programda Yıldız Tilbe’nin konuk olduğu bölümde Bülent Ersoy’un hareketleri ve konuşmaları sosyal medyada olay olmuş ve ünlü ismin programa sarhoş olarak çıktığı iddia edilmişti. Bülent Ersoy ise iddialara cevap olarak “ağzıma bir yudum şey koymadım. Olsa zaten söylerin. Tamamen heyecandan oldu” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Bülent Ersoy’un mikrofonu açık kalmış ve ünlü isim “son program kovulduk” ifadelerini kullanmıştı.

02-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar