Mustafa Kırantepe'nin yeni dizisi belli oldu

Mustafa Kırantepe'nin yeni dizisi belli oldu
Son dönemde yıldızı parlayan isimlerden olan ve özellikle Çukur ile ünlenen Mustafa Kırantepe’nin rol alacağı yeni dizi belli oldu.

Özellikle Çukur dizisi ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mustafa Kırantepe daha sonra Üç Kuruş dizisinde rol almıştı. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve seyircinin sevdiği isimlerden olan ünlü oyuncu ayrıca pek çok sinema filminde de roller buluyordu. Ünlü ismin son dönemde ekranlarda olmaması sevenlerini üzerken gelen yeni haber Mustafa Kırantepe hayranlarını mutlu etti. Şu sıralar hazırlıkları süren kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Taçsız prenses adlı dizi ile el sıkışan Mustafa Kırantepe bu dizide şahin karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Şu sıralar yoğun bir cast çalışması içinde yer alan dizi MF yapım tarafından hazırlanıyor ve dizi Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizi dün itibariyle hazırlıklarını tamamlayarak sete çıktı ve çekimlere başladı.

Mustafa Kırantepe Taçsız Prenses’te

Canlandırdığı karakterle seyircinin sevdiği isimlerden olan ve son olarak Üç Kuruş dizisi ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Mustafa Kırantepe’nin yeni dizisi belli oldu. MF yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan taçsız prenses adlı dizi ile el sıkışan ünlü ismin bu dizide Şahin karakteri ile seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre halen cast çalışmaları devam eden dizide birçok ünlü isim yer alıyor. Volkan Keskin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Taçsız Prenses adlı dizi Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından kaleme alınıyor. Çekimleri başlayan dizinin kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Feride Çetin ve Merve Şen ana karakterleri paylaşıyor.

Mustafa Kırantepe Kimdir?

Çukur dizisi ile yıldızı parlayan oyunculardan olan Mustafa Kırantepe 29 Temmuz 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa gönül veren Mustafa Kırantepe Eskişehir Anadolu üniversitesi Devlet konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşen oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Sen Ben Lenin, Ölümlü Dünya, Yok Artık 2, Abluka, İtirazım Var, Fakat Müzeyyen Bu derin Bir Tutku, Bornova Bornova, Leyla ile Mecnun, Ulan İstanbul, Beş Kardeş, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Çukur, Kelebekler, Menajerimi Ara ve Üç Kuruş bulunmaktadır.

02-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar