Taçsız Prenses 1. bölüm izle

Taçsız Prenses 1. bölüm izle
Merakla beklenen Fox TV ‘nin yeni  dizisi Taçsız Prenses 10 Ocak Salı 2023 tarihinde saat 20.00 ‘de ekranda izleyicisiyle buluşacak

Taçsız Preses ne zaman başlıyor? Taçsız Prenses hangi TV ‘de yayınlanacak? Dizinin senaristi, yönetmeni ve yapımcısı kim? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Taçsız Prenses 1. bölüm konusu nedir? Merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte Taçsız Prenses dizisi ve merak ettikleriniz…

Taçsız Prenses 1. bölüm izle

2023 yılıyla birlikte yeni diziler de peş peşe ekranlara gelmeye başladı. Bu dizilerden bir tanesi de Fox TV ‘nin çok büyük umutlarla çektiği Taçsız Prenses dizisi. MF Yapım ‘ın yapımcılığını üstlendiği Taçsız Prenses dizisinin senaryosunu Onur Koralp ve Pınar Bulut beraber kaleme alıyor. Romantik duygusal türdeki dizinin yönetmen koltuğunda Volkan keskin oturuyor.

Taçsız Prenses 1. bölüm konusu nedir?

Şirin çocuğu için her türlü fedakarlığı göze almış gerektiğinde otellerde hizmetçilik yapan İran asıllı bir annedir. Annesinin anlattığı masallarla sanki hayal aleminde yaşayan kızı Masal annesinin hastalığıyla hayal aleminden uyanır gerçek dünyanın sarsıcı hakikatliğiyle yüzleşir. 9 yaşında olan Masal hayat mücadelesinin içinde bulur kendini. Kalp hastası annesinin iyileşmesi ve tekrar beraber yaşamaları en büyük hayalidir. Fakat kötü yürekli hain üvey babası Fuat bütün bu güzel planları altüst eder. Yeni sınıf öğretmeni Masal ‘a destek olur hep yanında durur. Ama sınıf öğretmeni Evgin hariç herkes kendine karşı gibi dursada koca yürekli minik Masal yılmaz. Annesi için sonuna kadar uğraşır, mücadele verir.  Sonunda annesi Şirin hastaneden taburcu olur. Fakat üvey babası Fuat intikam için geri döner.

Hayaller, masallar gerçekleşecek ve minik Masal acaba annesi Şirin ile mutluluğa yelken açabilecek mi? Fox TV ‘nin yeni  dizisi Taçsız Prenses 10 Ocak Salı 2023 tarihinde saat 20.00 ‘de ekranda izleyicisiyle buluşacak.

Taçsız Prenses dizisi oyuncu kadrosu;

İsmail Hacıoğlu - Evgin

Elif Kurtaran - Masal

Feride Çetin - Şirin

Tolga Tekin - Fuat

Sümeyye Aydoğan - Yağmur

Mustafa Kırantepe - Şahin

Seda Akman

Merve Bulut

Merve Şen

Köfte - Teo

Mustafa Kırantepe kimdir?

Temmuz 1979 yılında dünyaya gelen tiyatrocu, oyuncu Mustafa Kırantepe Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi ardından 2002 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesinden mezun olmuş ve mezuniyetin hemen ardından İstanbul’a taşınmıştır. İzmir Bayraklı doğumlu Mustafa Kırantepe İstanbul’a yerleştikten sonra 5 sene kadar İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmıştır. Aynı dönemde aktif olarak seslendirme çalışmalarını da sürdürmüştür.

 

10-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar