Mustafa Sandal Oyunculara Jeneratör Dedi Ortalık Karıştı!

Mustafa Sandal Oyunculara Jeneratör Dedi Ortalık Karıştı!
Bir dönemin ünlü şarkıcısı Mustafa Sandal Ekşi Sözlük'te yer alan röportajında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Şarkıcı oyunculara jeneratör derken Unkapanı'nı da eleştirdi!

Bir dönemin en çok sevilen ve dinlenilen şarkıcılarının başında geliyordu. Seslendirdiği Onun Arabası var adlı parçayı özellikle 90’lar o kadar çok dinledi ki artık dillerde pelesenk haline geldi. Hatta sadece şarkı olmanın ötesine geçti ve bir hayat felsefesi haline geldi. Genç kalmayı başaran şarkıcılardan olan Mustafa sandal özellikle genç kızların sevgilisi olmayı yıllarca sürdürdü. Şarkıcı evlendikten sonra magazin dünyasında fazla yer almasa da gündemden hiç düşmedi. Zaman zaman konuk olduğu programlarda seslendirdiği şarkılarla hala sevilen Sandal geçtiğimiz günlerde bir Ekşi Sözlük’te yer alan röportajıyla bir anda gündemin ilk sıralarına oturmayı başardı. Söylediği sözlerle gündem olan şarkıcı dizi ve sinema oyuncularının tepkisini çekti.

Mustafa Sandal: “Oyuncular Ha Jeneratör Ha Oyuncu”

Bir dönemin meşhur şarkıcılarından olan Mustafa sandal geçtiğimiz günlerde dile getirdiği ifadelerle bir anda sosyal medya ve magazin dünyasının ilk sırasına oturmayı başardı. Şarkıcı Ekşi Sözlük’te yer alan röportajında birçok konudaki düşüncelerini paylaştı. Ekşi Sözlük’ten gelen soruları yanıtlayan şarkıcı Sinema filminde yer almayı düşünüyor musunuz sorusuna “Oynamasını değil, seyretmesini seviyorum. O sektör alışık olduğum disiplinin çok dışında. Sette çok bekleme var. Oranın tek kralı yönetmen. Oyuncular ha jeneratör ha oyuncu… Oyuncuyu çağırın gibi bir durum var, o da bana uymuyor” sözleriyle yanıt verirken oyuncularla ilgili kullandığı “oyuncular ha jeneratör ha oyuncu” sözleriyle tepki çekti. Sandal aynı zamanda setin tek hakiminin yönetmen olduğunu vurgulayarak oyuncuların setlerde sahnelerini çok beklediğini dile getirdi.

Müziği Sanki Unkapanı Yaratmış!

Şarkıcı ayrıca son dönemde yaşanan müzik platformlarını da değerlendirdiği röportajda bir zamanlar Unkapanı’nın şarkıcıları için çok zor olduğunu anlattı. Şarkıcı hayatın kendisine büyük imkanlar sağladığını da ifade ederken “İnsan biraz da kendi yaratıyor. Ben de çok çalışıp, alın teri döktüm” ifadelerini kullandı. Mustafa sandal Youtube ile görüşleri sorulduğunda “Allah razı olsun. Unkapanı’na gidip, saatlerce bekliyorduk. Sanki müziği onlar yaratmış gibi oturuyorlardı. İçler acısıydı. Şimdi bu platform sayesinde onlara ihtiyaç yok” şeklinde konuştu. Şarkıcı ayrıca müzisyen olmasaydı kayak öğretmeni olmak istediğini ve dağlarda yaşamak istediğini de belirtti.

17-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar