Emina Jahovic ve Çocukları Koronavirüse Yakalandı

Emina Jahovic ve Çocukları Koronavirüse Yakalandı
Ünlü isim Emina Jahovic ve çocukları koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından durumunu açıklayan ünlü isim duygusal bir paylaşımda bulundu!

Magazin ve sosyete dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve bir zamanlar ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile evli olan Emina Jahovic’ten bugün kötü bir haber geldi. Ünlü isim bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda kendisinin ve çocuklarının koronavirüse yakalandıklarını açıkladı. Bu haber bir anda magazin ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer alırken ünlü isme pek çok yerden geçmiş olsun mesajları yağmaya başladı. Ünlü şarkıcı Emina Jahovic’in ve çocuklarının aldıkları tüm tedbirlere ve korunmalara karşın rahatsızlandıkları ve hastanede yapılan koronavirüs testi sonrası bu virüse yakalandıkları örenildi. Ünlü isim ve çocukları evlerinde karantinaya alınırken durumlarının iyi olduğu ve ilaçlarını almaya başladıkları öğrenildi.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Ünlü şarkıcı Emina Jahovic ve çocukları koronavirüse yakalandı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Covid – 19 testlerinin pozitif olduğunu duyurdu. Emina Jahovic paylaşımında “pandemi sürecinin başından beri gerçekten çok dikkatli ve özenli davranmamıza rağmen maalesef çocuklarım Yavuz, Yaman ve benim Covid – 19 test sonuçlarımızın pozitif olduğunu örendik. Tedavilerimize kıymetli doktorlarımızın kontrolünde ev karantinasında devam ediyoruz. Bizlere iyi dileklerini ileten dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Bu zor süreci dünyada en iyi yöneten ülkelerden biri olduğumuza bizzat şahit oldum. Bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğum ve bu ülkede yaşadığım için onur duydum” ifadelerini kullandı.

Tüm Salık Çalışanlarına Teşekkür Ederim

Ünlü isim Emina Jahovic paylaşımını salık çalışanlarına teşekkürle bitirdi. Ünlü isim “test aşamasından itibaren öncelikle evimize kadar ilaçlarımızı getirdiler ve tüm süreçte her gün telefonla arayarak durumumuzu yakından takip ettiler. Bu duygusal ve korku dolu süreci çocuklarımla tek başıma atlatmaya çalışırken aklımdan dünyanın her yerinde benzer veya daha zor şartlarla mücadele eden bu hastalık sebebiyle sevdiklerini kaybeden milyonlarca insan geçti. Böyle bir süreçte bu kadar kıymetli bir desteği hissetmek ve yalnız olmadığımızı bilmek bize güç verdi. Bu vesileyle sonda zikredilen fakat başta gelen en önemli ve kalpten teşekkürüm ise Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Filyasyon Ekipleri, Aile Hekimlikleri ve Sağlık çalışanlarımızdır. Tüm bu süreçte ellerinden gelen hiçbir desteği bizlerden esirgemedikleri için kendim ve çocuklarım adına teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü isme ve çocuklarına çok geçmiş olsun diyor ve biran önce salıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar