Sıla ve Hazer Amani Resmen Boşandı!

Sıla ve Hazer Amani Resmen Boşandı!
Bir yıl önce evlenen şarkıcı Sıla ile Hazer Amani çifti 15 dakika süren duruşma sonrasında boşanarak yollarına ayrı ayrı devam kararı aldılar.

Bir yıl önce büyük bir aşk yaşamaya başlayan ve sonunda evlilik kararı alan iki ünlü isim şarkıcı Sıla ile şef Hazer Amani bu bir yılın ardından evliliklerini sürdüremeyerek ayrılma kararı almışlar ve bunun için de mahkemeye boşanma istemiyle dava açmışlardı. Sonunda bu büyük aşkın sonuna gelindi ve iki ünlü isim resmen boşandı. Bir yıl önce evlenen ve birbirlerine büyük bir aşk duyan, hızlı bir birliktelik süreci yaşayan ve bu aşkı evlilikle taçlandıran iki ünlü isim neden boşandılar? Bu büyük aşk neden bu kadar çabuk sona erdi? Yolunda gitmeyen neydi ve neler yaşandı? Bütün bu soruların cevabı bu bir yılın içinde saklı. Geçen yılın başında evlenen ve evlenir evlenmez de ne yazık ki koronavirüsle tanışan ve pandemi nedeniyle evlerine kapanan iki ünlü isim bu süre boyunca evlerinde birbirleriyle zaman geçirmeye başladılar ve ne yazık ki ayrılığın ilk belirtileri de bu sırada yaşanmaya ve ortaya çıkmaya başladı. İşte haberin detayları!

Pandemi İki Ünlü İsme Yaramadı

Şarkıcı Sıla ve Hazer Amani’nin evliliği bir yılın ardından mahkemeye taşındı ve çift birlikte aldıkları karara uyarak boşanma yolunu seçtiler. İki ünlü çift pandeminin başında evlenmişler ve hayatlarını birleştirmişlerdi. Pandemi nedeniyle de evde vakit geçirmeye başlayan çift kendi ifadeleriyle birlikte yemek yapmaya, şarkılar söylemeye ve mutfakta vakit geçirmeye başladılar. Ancak birlikte yaşadıkları bu sürede ne yazık ki birbirleri için uygun olmadıklarını anlamış olacaklar ki ayrışma kararı verdiler. İddiaya göre şarkıcı Sıla Hazer Amani’nin eski eşiyle arkadaş olarak Hazer Amani’ye psikolojik baskı uygulamış ve bu durum evliliklerini sıkıntıya sokmuştu. Bir başka iddia ise pandemi sürecinde çiftin maddi zorluk yaşadıkları şeklindeydi. Bütün bunlar gerçek mi değil mi bilinmez ama sonunda bir yıl evli kalan çift sonunda 15 dakikalık mahkeme sonunda boşandı ve yollarına ayrı devam etme kararı aldılar.

Neler Söylendi?

Boşanma istemiyle dava açtıkları Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki mahkemeye ayrı ayrı gelen çift 15 dakikalım duruşmanın sonunda ayrı ve boşanmış olarak mahkemeden çıktılar. Sıla arkadaşlarıyla mahkemeden ayrılırken sorulan sorulara teşekkür etmekle yetinirken, mahkemeden tek başına ayrılan Hazer Amani ise sorulara “söyleyecek bir şey yok” diyerek cevap verdi. Böylece bir yıl süren evlilik 15 dakikada bitmiş oldu.

19-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar