Zerrin Özer neden hastaneye kaldırıldı?

Zerrin Özer neden hastaneye kaldırıldı?
Ünlü sanatçı Zerrin Özer'den korkutan haber. Hastaneye kaldırılan Zerrin Özer'in intihar ettiği iddia edildi. Zerrin Özer'in sağlık durumu nasıl? İşte tüm detaylar…

Zerrin Özer'in hastaneye kaldırıldığı haberi yakınlarını ve sevenlerini endişelendirdi. Sinir krizi geçiren Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı. Endişelendiren gelişmenin ardından ünlü sanatçı Zerrin Özer'in intihar ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı. Fakat Zerrin Özer'in ilaç zehirlenmesi yaşadığı ve midesinin yıkandığı öğrenildi. Zerrin Özer'in kısa süre önce Hurma adını verdiği köpeği ölmüştü. Bu durum karşısında sarsılan Zerrin Özer'e sakinleştirici ilaçlar verildiği ve bu nedenle zehirlenme yaşadığı belirtildi.

Zerrin Özer sinir atakları geçirdi

Sevilen sanatçı Zerrin Özer çok sevdiği köpeği Hurma'nın ölümüyle derinden sarsıldı. Çok sevdiği köpeği ile sosyal medyadan fotoğrafını paylaşan Zerrin Özer takipçilerinden dua istemişti. Zerrin Özer o paylaşımda, "Çok sevdiğim oğlum, her şeyim Hurma'mı kaybettim. Allah'ım nasıl acıdır bu! Lütfen bu resmi görürseniz bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı. Köpeğini uğurlayan Zerrin Özer'in yaşadığı acı nedeniyle sinir atakları geçirdiği ve kendisine sakinleştirici verildiği söylendi. Özer'in yakın çevresinin verdiği bilgilere göre bu ilaçları içen Özer fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Zerrin Özer'in hastaneye kaldırıldığı haberi ise herkesi endişelendirdi.

Zerrin Özer intihar mı etti?

Fenalaşan sanatçı Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı ve midesi yıkandı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Zerrin Özer'in intihar ettiği yönündeki iddialar ise magazin gündeminde konuşulmaya başlandı. Sanatçının menajeri Haluk Şentürk de sanatçıya ulaşamadığını belirterek hastaneye gittiğini söylemişti. Korkutan gelişmenin ardından Zerrin Özer'in ilaç zehirlenmesi yaşadığı ve kendisine müdehale edildiği ortaya çıktı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Özer'in midesi yıkandı. 64 yaşındaki ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zerrin Özer'in intihar ettiği yönündeki iddialar ise henüz doğrulanmadı. Köpeği Hurma'nın ölümü  nedeniyle derinden sarsıldığı bilinen Zerrin Özer'in sinir krizleri geçirdiği yakın çevresi tarafından teyit edildi. Sakinleştirici ilaç kullanan Zerrin Özer'in bu ilaçlar nedeniyle fenalaştığı yönünde bilgiler verildi. Ünlü sanatçının hastanede tedavisi devam ediyor.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar