Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanıyor mu?

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanıyor mu?
Habertürk yazarı ve siyasi yorumcu Nagehan Alçı ve eşi yorumcu yazar Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanmak üzere İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti ne zaman evlendi? Her ikisi de yazar ve yorumcu olan çiftin çocukları var mı? Çift boşanmak için hangi mahkemeye başvurdu? Nagehan Alçı’nın eşi Kütahyalı’dan talepleri ne? Nagehan Alçı mahkemeden özel olarak ne talebinde bulundu? Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti ve boşanmaları hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanıyor mu?

2010 yılında dünya evine giren ünlü çift Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı anlaşamadıklarından dolayı boşanmaya karar verdiler. Habertürk yazarı ve siyasi yorumcu Nagehan Alçı ve eşi yorumcu yazar Rasim Ozan Kütahyalı çifti boşanmak üzere İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Nagehan Alçı mahkemeden yayın yasağı ve gizlilik isteğinde bulundu.

Evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre dilekçelerinde “Dört yıldır ayrı evlerde yaşayan tarafların evlilikleri fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı evlilik birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kusurlu davranışları nedeniyle bitmiştir. Bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini talep ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini talep ediyoruz” denildi.

İki taraftan da bir açıklama gelmedi

İkiz çocukları olan çiftin boşanma dolayısıyla davalı oldukları belirtildi. Boşanma konusu ile ilgili olarak iki taraftan da şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi. Evliliklerini sonlandırma kararı alan Nagehan Alçı eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan ikiz çocukları için aylık 60 bin TL ve 40 milyon TL tazminat talep etti.

Nagehan Alçı kimdir?

13 Nisan 1977 İstanbul doğumludur. Boğaziçi Uluslar arası İlişkiler mezunudur. Gazeteciliğe Hürriyet’te staj yaparak başladı. Daha sonra 32. Gün ekibine dahil oldu. Show TV’den sonra Akşam Gazetesi’ne geçti. Daha sonra Milliye ve halen yazdığı Habertürk’e geçti. Ayrıca Planet Mutfak’ta Nagehan Alçı İle 1 Öğün programını sunuyor. İngilizce, Almanca, İspanyolca bilen Alçı Fransızca da anlamaktadır. 2006 da Emre Ayan ile evlendi daha sonra boşandı. 2010 yılında Rasim Ozan Kütahyalı’ ile evliliğinden Yasemin ve Ayşe Ela adında ikizleri vardır.

23-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar