Nazlıcan Demir Veda Mektubu Dizisinde

Nazlıcan Demir Veda Mektubu Dizisinde
Most Yapım tarafından Kanal d için hazırlıkları süren ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünü oynayacağı Veda Mektubu kadrosuna genç oyuncu Nazlıcan demir de katıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı Veda Mektubu adlı dizinin son hazırlıkları devam ediyor. Kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı dizi Most Yapım tarafından hazırlanıyor. 17 Ocak’ta sete çıkması planlanan ve şubat ayının ortalarında ekrana geleceği belirtilen Veda Mektubu bir dram ve aşk dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Senaryosu Deniz Akçay tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturacak. Kadrosuna son olarak Ahmet Kaynak’ın katıldığı dizinin birbirinden ünlü kadrosuna şimdi de Nazlıcan Demir katıldı. Genç oyuncunun dizide önemli bir karakteri canlandıracak usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın gençliğini canlandıracağı öğrenildi.

Veda Mektubu’nda Ünlüler Buluşuyor

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni projeler arasında iddialı bir yerde bulunan Veda Mektubu dizisi Most Yapım tarafından hazırlanıyor. Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Deniz Akçay’ın hikayesini ve senaryosunu kaleme aldığı Veda Mektubu’nda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

·         Nurgül Yeşilçay (Alanur)

·         Selim Bayraktar (Ziya)

·         Bennu Yıldırımlar (Seher)

·         Rabia Soytürk (Aslı)

·         Emre Kıvılcım (Mehmet)

·         Hakan Karsak (Nevzat)

·         Kerem Alp Kabul (Selçuk)

·         Ümmü Putgül (Feride)

·         Deniz Altan (Fatoş) ve

·         Asya Kasap (Mine) yer alıyor.

Okuma provaları gerçekleştirilen ve artık set günü için son hazırlıklarını yapan dizinin 17 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor. Çekimlerin ardından dizinin şubat ayı ortası gibi seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor.

Nazlıcan Demir Kimdir?

Şu sıralar hazırlıkları süren Veda Mektubu adlı dizide rol alacak olan ve son olarak yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Nazlıcan Demir 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro ve dizi çalışmalarını aynı anda yürüten oyuncu pek çok tiyatro oyununda rol almış ve ayrıca kısa metraj filmlerde ve dizilerde roller üstlenmiştir. En önemli tecrübesi Yargı dizisinde beş bölüm yer almak olmuştur. Oyuncu Veda Mektubu’nda Bennu Yıldırımlar’ın gençliğini canlandıracaktır.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar