Tevfik Erman Kutlu Alsancak Dizisine Dahil Oldu

Tevfik Erman Kutlu Alsancak Dizisine Dahil Oldu
TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve seyircinin merakla beklediği Al Sancak Dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Tevfik Erman Kutlu dahil oldu.

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve 19 Ocak Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni askeri dizi Al Sancak yayına girmek için gün sayıyor. Yayınlanan fragmanlarıyla dikkatleri çeken ve güçlü oyuncu kadrosunu bünyesinde toplayan film TRT 1’in yeni gözdesi konumunda. Çekimleri haftalar önce başlayan ve merakla beklenen dizide özel operasyonlar yapan bir timin hikayesi konu ediliyor. Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş’in başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna çekimler devam ederken yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Oldukça güçlü yapımların yer aldığı Perşembe akşamında boy gösterecek Al Sancak Dizisinin kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu Tevfik Erman Kutlu dahil oldu.

Al Sancak Dizisine Yeni Oyuncu

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanacak ve 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Al Sancak dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oluyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında Uğur Güneş, Gülsim Ali İlhan, İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi güçlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise başarılı oyuncu Tevfik Erman Kutlu dahil oldu. Başarılı oyuncunun dizinin yayınlanmaya başlamasıyla üçüncü bölümden itibaren kadroda yer alacağı ve seyirciyle buluşacağı öğrenildi. İlk bölümü 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor.

Tevfik Erman Kutlu Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Tevfik Erman Kutlu 1 Ekim 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan oyuncu aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Tevfik Erman Kutlu’nun yer aldığı yapımlar arasında

-          Hayat Devam Ediyor

-          Kayıp Şehir

-          Açlığa Doymak

-          Ağır Roman Yeni Dünya

-          Zerre

-          Bugünün Saraylısı

-          Çanakkale: Yolun Sonu

-          Bahzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Savaşçı

-          Bana Sevmeyi Anlat

-          Öyle Sevdim ki ve

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bulunmaktadır.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar