Nebahat Çehre’den Çarpıcı Yargı Dizisi Açıklaması

Nebahat Çehre’den Çarpıcı Yargı Dizisi Açıklaması
Televizyon dizilerinin usta oyuncularından olan ünlü isim Nebahat Çehre Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi hakkında konuştu.

Türk dizi ve sinema dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve bugüne kadar yer aldığı projelerdeki üstün performansıyla akıllara kazınan usta oyuncu Nebahat çehre uzun bir süreden beri ekranlardan ve sevenlerinden uzak kaldı. Kendisine gelen senaryoları titizlikle okuyan usta oyuncu ne yazık ki bugüne kadar içine sinen bir senaryo ile karşılaşmadığı için yapımcıların tekliflerini her defasında geri çevirdi. Değişik ve içine sinen bir hikayenin içinde yer almak isteyen Nebahat Çehre son zamanlarda televizyonlarda yayınlanan dizileri de takip ettiğini belirterek bu diziler arasında özellikle Yargı dizisini izlediğini belirtti. Usta oyuncu yayınlanan dizilerin aynılığından dert yanarken dizinin sadece bir konak ve güzel kızlar ve delikanlılardan ibaret olmayacağını, mutlaka hikayenin ön planda olması gerektiğini belirtti.

Yargı’yı Takip Ediyor

Televizyon dizilerinin aranılan usta oyuncularından ünlü isim Nebahat Çehre uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Beğendiği ve içine sinen bir proje beklediğini belirten usta oyuncu yapımcıların tekliflerini ve gelen senaryoları titizlikle incelediğini belirterek beğeneceği, içine sinen bir projeye evet diyeceğini belirtiyor. Oyuncu son dönemde yayınlanan diziler arasında ise kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı Dizisini takip ettiğini belirtiyor. Nebahat Çehre yaptığı açıklamada “Kaan Urgancıoğlu’nu çok severim, Pnar’ı (Pınar deniz) da öyle. Sema (Ergenekon) çok başarılı. Bakın işte o dizide bir yalı yok, bir köşk yok. Hikaye ve cast çok önemli. Bunu artık öğrensinler, fazla masraf etmesinler” ifadelerini kullandı.

Yargı Dizisi Hakkında

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi Pazar akşamları ekrana geliyor. Dizi Pazar günlerinin en çok seyredilen ilk yapımı olma başarısını gösteriyor. Bir avukat ile bir savcının hikayesi özelinde genel olarak yargı sistemini hikaye olarak ele alan dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Hüseyin Avni Danyal, Kenan Bal, Şükran Ovalı ve Özlem Çakar’ın başrollerinde yer aldığı dizi aldığı yüksek reytinglerle en başarılı diziler arasında yer alıyor.

20-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar