Nergis Zamanı neden yok? Neden yayından kaldırıldı?

Nergis Zamanı neden yok? Neden yayından kaldırıldı?
Nergis Kumbasar'ın sunuculuğunu üstlendiği Star TV'de yayınlanmakta olan Nergis Zamanı neden yok? Neden yayından kaldırıldı?

Başta kadınlar olmak pek çok konuyu masaya yatıran Nergis Kumbasar'ın sunduğu ve pek çok ünlü ya da alanında uzman kişilerin konuk olduğu Nergis Zamanı programı sona ermeye hazırlanıyor. Nergis Zamanı neden yok? Neden yayından kaldırıldı?

Hafta içi her gün saat 13.00'de Star TV ekranlarında yayınlanan Nergis Zamanı programı, bundan böye ekranlarda olmayacak. Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde yayınlanmaya başlayan Nergis Zamanı, sağlıktan mutfağa, kişisel bakımdan sanata pek çok farklı konu hakkında insanları bilgilendiriyordu. 29 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren hafta içi her gün ekranlara gelmeye başlayan Nergis Kumbasar'ın sunduğu Nergis Zamanı programı 8 Şubat Cuma günü son kez canlı olarak yayınlanacak.

Star TV'nin gündüz kuşağı kadın programı Nergis Zamanı'nın sona ermesinin nedeni reytingler. Diğer kanallardaki gündüz kuşağı kadın programlarının hayli gerisinde kaldı. Bu durum Nergis Zamanı programının Star TV tarafından yeniden değerlendirilmesine neden oldu. Yapılan istişarelerin ardından Star TV, programı ilgiyle izleyenleri üzecek bir karara imza attı. Alınan karara nedeniyle Nergis Zamanı programı yayından kaldırıldı. Nergis Kumbasar'ın sunduğu Nergis Zamanı'nı bu hafta son kez ekranlarda göreceğiz.

Nergis Zamanı yerine hangi program başlayacak?

Star TV'nin Nergis Kumbasar'ın sunduğu Nergis Zamanı programını sona erdirmesiyle gündüz takviminde bir boşluk oluştu. Bu boşluk son yıllarda sık sık gündüz kuşağında karşımıza çıkan Nursel Ergin ile doldurulacak. Star TV, bu program için Global Medya ve Nursel Ergin ile anlaşamaya vardı. Anlaşmanın ardından Nursel Ergin sosyal medya üzerinden konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımda "21 gün. Egzersiz yaparak ve yemeğime dikkat ederek fazla yağlarımdan kurtulmayı hedefliyorum. (Bunu yapacak olmamın nedeni yakında karşınıza çıkacağım. Güzel sağlıklı dinlenmiş olmak istiyorum)" ifadelerini kullandı. Bu programın ne hakkında olacağı ile ilgili bir bilgi vermedi.

Geçmişte Kanal D ve Show TV'de yemek programları sunan Nursel Ergin, son 1 yılda ekranlardan uzak kaldı. Star TV'de hafta içi her gün yayınlanmaya başlayacak yeni programıyla birlikte ekranlara geri dönecek. Programın ne zaman başlayacağıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. 

05-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar