Sefirin Kızı 20. Bölüm izle

Sefirin Kızı 20. Bölüm izle
Sevilen dizi Sefirin Kızı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Sefirin Kızı 20. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Sefirin Kızı yeni sezonda da en çok izlenen dizi olmaya devam ediyor. Sefirin Kızı dizisi Star Tv'de pazartesi akşamları yayınlanıyor. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı dizi yeni sezona da bomba gibi girdi. Sefirin Kızı 20. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sefirin Kızı 20. Bölüm merakla bekleniyordu

Star Tv'de yayınlanan ve pandemi sebebiyle erken sezon finaline giren dizilerden olan Sefirin Kızı seyirci tarafından çok beğenilmiş ve yeni bölümleri merakla bekleniyordu. Dizi sezonunun açılmasıyla birlikte yeni dizilerin yanı sıra geçen sezon başlayan dizilerin birçoğu da yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor. O dizilerden biri olan Sefirin Kızı da yeni sezonun en iddialı dizilerinden. Nare ve Sancar karakterlerinin zorlu aşkını anlatan Sefirin Kızı, yeni sezonda düğümlenen bir hikayeyle ekranda. Nare'nin kararı, Sancar'ı deliye çeviriyor. Merakla beklenen Sefirin Kızı 20. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de. Sefirin Kızı 20. Bölüm izle!

Sefirin Kızı 20. Bölümde neler olacak?

Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerde olduğu Sefirin Kızı, heyecan dolu sahnelerle bu akşam ekranda olacak. Nare, kızını da alıp uzaklara gitme kararı verdi. Sancar'ın Elvan'dan bebek beklediğini öğrenen Nare'nin artık yapacak başka bir şeyi yoktur. Kızı Melek'i de alıp gitmeye kararlıdır. Gediz ise Nare'nin bu kararını bir kaçış olarak görür ve öfkelenir. Gediz Nare'nin yanında durmaz. Konakta olan Nare ile Menekşe arasındaki çekişme de devam eder. Menekşe'nin Melek'in yanında yaptığı konuşmalara sinirlenen Nare, onu sert bir dille uyarır. Nare, "Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım" diyen Sancar karşısında neler yapacak? Sancar Nare'nin adını anmayacağına dair yeminini tutabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Star Tv'de. Sefirin Kızı 20. Bölüm izle!

21-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar