Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Hastanelik Oldu!

Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Hastanelik Oldu!
Ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bir anda sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. İşte detaylar!

Genç neslin sevgilisi durumunda olan ve özellikle sosyal medyada ve magazin basınında hemen her gün haberleri çıkan genç şarkıcılardan Aleyna Tilki sosyal medyayı sık kullanmasıyla bilinir. Hemen her gün bir paylaşımda bulunan ve milyondan fazla takipçisi olan Aleyna Tilki son paylaşımıyla bir anda sevenlerini ve takipçilerini korkuttu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doktora gittiğini belirtince bir anda binlerce soru ve yorumla karşılaştı. Ünlü ismin takipçileri ve sevenleri endişelerini ünlü isme sorarken daha sonra Aleyna Tilki’den paylaşımıyla ilgili net bir açıklama geldi. Ünlü isim sevenlerinin büyük endişe yaşadığını fark ederek yeni bir paylaşım yaptı ve sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. İşte Aleyna Tilki’nin sağlık durumu ile bilgiler.

Aleyna Tilki’den Korkutan Açıklama!

Ünlü sosyal medya fenomeni ve genç şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda sağlık durumuyla ilgili bir bilgi verince bir anda ortalık karıştı. Ünlü ismin yüz binlerce takipçisi sevdikleri şarkıcı Aleyna Tilki’nin durumunu merak edince endişeyle ünlü isme yorum yağdırmaya ve durumunu merak etmeye başladı. Bu durumu gören ünlü isim ise yaptı paylaşımın yanlış anlaşıldığını düşünerek yeni bir paylaşım yaptı ve durumu açıkladı.

Aleyna Tilki Nasıl?

Aleyna Tilki sosyal medyadan yaptı paylaşımın yanlış anlaşılması üzerine yeni bir paylaşım yaparak durumu açıkladı. İşte Aleyna tilkinin sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım. “hakkımda birkaç tane haber çıkmış ben doktora gidiyorum deyince! Bazıları doğru bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. Ne kadar emek o kadar yemek diyorlar. Ben çalışmaktan çok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de dizide aktif çalışıyorum. İkisi de çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürece her şey çok güzel olur.” Bu paylaşımın ardından şarkıcının sevenleri rahat bir nefes aldı. Bizde ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

03-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar