Nesrin Cavadzade’nin “Koca” tarifi erkekleri çıldırtacak!

Nesrin Cavadzade’nin “Koca” tarifi erkekleri çıldırtacak!
Güzelliği ile göz dolduran başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade’nin koca tarifi duyanları çok şaşırttı. İşte Nesrin Cavadzade’nin erkekleri çıldırtan o koca tarifi..

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma'nın güzelliği ile ön planda olan oyuncusu Nesrin Cavadzade, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Nesrin Cavadzade’nin erkekleri deliye döndürecek koca tarifi sosyal medyayı salladı. İşte başarılı ve güzel oyuncu Nesrin Cavadzade’den hayalindeki koca tarifi..

Nesrin Cavadzade’nin “Koca” tarifi

Yasak Elma'nın ardından Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan Nesrin Cavadzade'nin Hürriyet'e verdiği röportaj gündeme bomba gibi düştü. Oldukça samimi açıklamalarda bulunan Nesrin Cavadzade’nin daha önce söylediği 'çirkin erkek severim' sözleri tüm erkekleri çılgına çevirmişti. Hatta Nesrin Cavadzade’nin 'çirkin erkek severim' açıklamasının ardından sosyal medyada binlerce kişi fotoğrafını yolladı. İşte Nesrin Cavadzade’nin Hürriyet'ten Hakan Gence’ye yaptığı açıklama ve ardından verdiği röportajdaki 'koca tarifi' sözlerine getirdiği açıklık..

* Kısa süre önce “Çirkin erkek severim” dediniz. Nereden çıktı bu?

Filmdeki partnerimle aramızda bir şeyler olduğuna dair haberler çıkmıştı. Filmin lansmanında bunları soracaklarını bildiğim için anneannemin hikâyesini anlattım. Şöyle ki dedem çok yakışıklı bir adamdı ve kadınlar onu rahat bırakmazdı. Anneannem her zaman “Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın” derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler “Nesrin şansım var mı?” diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı.

* Peki sizin çirkin erkek tanımınız nedir?

Javier Bardem hiç yakışıklı değil, çirkin ama karizmatik. Onunla sevgili olurum. Beni İspanya’ya mı yollasan!

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin gündeme bomba gibi düşen bu açıklamalarının sonrasında sosyal medyada olay olan o açıklamasına açıklık getirdi. İşte Nesrin Cavadzade'nin 'koca' tarifine yönelik yaptığı açıklamanın perde arkası..

“Filmdeki partnerimle aramızda bir şeyler olduğuna dair haberler çıkmıştı. Filmin lansmanında bunları soracaklarını bildiğim için anneannemin hikâyesini anlattım. Şöyle ki dedem çok yakışıklı bir adamdı ve kadınlar onu rahat bırakmazdı.

Anneannem her zaman “Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın” derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler “Nesrin şansım var mı?” diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı."

 

03-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar