Netflix dizisi 50 Metrekare’nin başrolleri belli oldu!

Netflix dizisi 50 Metrekare’nin başrolleri belli oldu!
En ünlü internet platformu Netflix yeni bir diziyi seyirciyle buluşturacak. Netflix dizisi 50 Metrekare’nin başrolleri belli oldu! Bakın hangi isimler var...

Çevrimiçi film ve dizi platformu olan Neftlix yeni bir diziyi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü internet platformu Neftlix'te yayınlanacak yeni dizi 50 Metrekare'de hazırlıklar hızlandı. Çekimlerine yakında başlanacak 50 Metrekare dizisinin oyuncu kadrosu da oluşmaya başladı. BKM tarafından Neftlix için hazırlanan 50 Metrekare dizisinin başrol oyuncuları da belli oldu. Merakla beklenen dizinin başrollerinde genç ve başarılı oyuncular Engin Öztürk ve Aybüke Pusat var.

50 Metrekare’nin başrollerinde kimler var?

Çok merak edilen bir dizi olan 50 Metrekare dizisinin senaryosunu, bir dönemin özellikle gençler tarafından çok takip edilen Leyla ile Mecnun dizisinin de senaristi olan Burak Aksak hazırladı. BKM tarafından geliştirilen projenin  yönetmen kolduğunda ise komedi türü yapımların vazgeçilmez yönetmeni Selçuk Aydemir oturuyor. İki sezon yayınlanması planlanan komedi türündeki 50 Metrekare dizisinin çekimlerine ise önümüzdeki hafta başlanacağı açıklandı. Oyuncu kadrosu da şekillenen dizide başrollerde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat yer alırken, Cengiz Bozkurt ve Özgür Emre Yıldırım'da dizi için belirlenen isimler arasında.

Aybüke Pusat kimdir?

Neftlix için çekilen 50 Metrekare dizisinde başrol oynayacak isimlerden biri Aybüke Pusat. Ankara doğumlu olan Aybüke Pusat 25 Şubat 1995'te dünyaya geldi. Balerin ve piyanist olan Aybüke Pusat, Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nü bitirdi. Aybüke Pusat balerin olarak, La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol aldı. Miss Turkey 2014’e katılıp üçüncü olan Pusat'ın dizi oyunculuğu sektörüne girişi de bu yarışma sonrasında başladı. Güzel ve yetenekli oyuncu birçok dizi projesinde yer aldı. Pusat, Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim, Söz ve Her Yerde Sen gibi birçok dizide başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Engin Öztürk kimdir?

50 Metrekare dizisinde Aybüke Pusat'la başrol oynayacak genç ve yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, 28 Eylül 1986'da Eskişehir'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Bölümü'nden mezun olan Öztürk, 2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde rol alarak ilk oyunculuk deneyiminde başarılı oldu. Birçok dizinin aranan yüzü olan Öztürk, Behzat Ç'deki komiser ve Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde II. Selim rolüyle başarılı performanslar gösterdi.

07-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar