Nihat Hatipoğlu’na Şok Soru! Ben Caiz miyim?

Nihat Hatipoğlu’na Şok Soru! Ben Caiz miyim?
Atv ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru programında seyirciden gelen sorular şaşırtmaya devam ediyor. İşte Nihat Hatipoğlu’na sorulan sorulardan ikisi!

Ramazanın son günlerine geldik. Televizyonlar koronavirüs sebebiyle zor günler geçirdikleri bu zamanda ramazan programlarıyla bir nebze olsun rahatladılar. Yayın akışlarında iftar ve sahur düzenlemeleriyle seyirciyi ekranlarına çekmeye çalıştılar. Bu programların başında gelen ve Atv ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu İle İftara Doğru programı canlı sorularla seyirciden gelen sorulara cevap vermeye çalıştı. Nihat Hatipoğlu’na sorulan kimi sorular oldu ki seyirciyle birlikte Nihat Hatipoğlu’da çok şaşırdı. Ancak soru soranın cevap beklediği bu sorulara cevap verildi. İşte Nihat Hatipoğlu’na sorulan bu ilginç sorulardan biri ve yine verilen cevap.

Ben Caiz miyim?

Atv ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru programında seyirciden gelen şaşırtıcı sorular herkes gibi Nihat Hatipoğlu’nu da şaşırtıyor ve kimi zaman zor durumda bırakıyor. Bu sorulardan biri de bu akşam yayınlanan programda geldi. Programa katılan seyircilerden Onur can Akyel sorusuyla herkesi şaşırttı. Akyel sorusunda “ailem yıllar önce çocuk sahibi olamadığı için tüp bebeğe başvurmuşlar. Bunun için de kredi çekmişler hocam. Şimdi ben bu durumda caiz miyim” ifadelerine yer verdi. Soru karşısında şaşıran Hatipoğlu “sen caizsin. Sende problem yok. Ailenin krediye başvurmaması gerekirdi. Bu gibi hallerde krediye başvurulabilir mi aslında sormak istediği o. Bu tür hallerde müraacat etmek doğru değildir. Hiçbir halde kredi caiz değildir. Ama sizin burada bir günahınız yok” şeklinde cevaplandırdı.

DNA Testi Yaptırmalı mıyım?

Nihat Hatipoğlu’na sorulan bir başka soru ise iki çocuk babası bir izleyiciden geldi. Soru da “eşimi uygunsuz vaziyette yakaladım. Boşandık. Sonrasında aile fertlerim çocuklarıma DNA testi istiyorlar. Bana baskı yapıyorlar. Eğer çocuklar benden değilse hem kendimin hem de çocukların dünyasını yıkacağım. Aile fertleri benim çocuklarımın vebalini alıyorlar mı” ifadelerini kullandı. Hatipoğlu cevap olarak “Eşin yanlış bir şey yaptıysa o yanlışıyla birlikte Allah’ın huzuruna gider. Ortada çocukların hayatı var. Annenin, babanın hayatı var. Benim size tavsiyem çocuklarınızı üzmeyin. Böyle bir şeye girişmeyin, hesabı Allah’a bırakın. Kafanızdan her şeyi atın, aklınıza başka bir şey getirmeyin. Hesapları Allah görür.” İfadeleriyle cevap verdi.

18-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar