Nihat Hatipoğlu’nu Şok Eden Soru!

Nihat Hatipoğlu’nu Şok Eden Soru!
Atv’de program yapan Nihat Hatipoğlu’na sık sık seyirciden değişik sorular geliyor. Son olarak Aydın’sa yaşayan bir seyirci şok edici soruyu sordu? İşte o soru ve cevabı!

Ramazan ayı geldi ve burukta olsa herkes bu heyecanı yaşamaya başladı. Televizyonlar 11 ayın sultanı dolayısıyla iftar ve sahur programları ve başka yayınlarla seyircisini bu ayı daha güzel geçirmeleri için çalışıyorlar. Uzun yıllardır Atv ekranlarında program yapan Nihat Hatipoğlu’da bu ay dolayısıyla sahur ve iftarda seyircinin karşısına çıkıyor ve zaman zaman da canlı sorularla seyircinin merak ettiklerini cevaplamaya çalışıyor. Uzun yıllardır program yapan Nihat Hatipoğlu zaman zaman kendisine yöneltilen sorularla zor durumda kalıyor ve elinden geldiğince bu sorulara cevap vermeye çalışıyor. Bu tür sorulara son örnek dün akşam canlı bağlantı sırasında Aydın’da yaşayan bir seyirciden geldi. İşte o soru ve Nihat Hatipoğlu’nun verdiği cevap!

Hatipoğlu’nu Şok Eden Soru!

Atv ekranlarında yayınlanan ramazan programlarının sunucusu Nihat Hatipoğlu sahur programı sırasında canlı soru bağlantılarıyla seyircinin merak ettiklerini cevaplamaya çalıştı. Bu sorulardan biriAydın’da yaşayan bir seyirciden geldi ve seyirci Hatipoğlu’na “Eğer bir gün dünyada yaşam biterse, insanoğlu yeni bir gezegene yerleştiğinde İslam’ın şartlarından olan Hacca gitmek nasıl mümkün olacak?” Sorusunu yöneltti. Soru karşıısnda şaşıran Hatipoğlu daha sonra seyirciye cevap olarak “Şimdi eğer böyle birey olacaksa tabi varsayım üzerinden konuşuyorsunuz. Bana göre öyle bir şey olmayacak. Çünkü bu gezegen üzerinde kıyamet kopacak. Bu gezegen üzerinde kıyamet kopunca da yolculuk fırsatı olmayacak. Yani öyle bir şey söz konusu olamaz. Hayat bu gezegende var, bu gezegende devam edecek. Diğer gezegenlerde bir hayat olup olmadığı ayrı bir tartışma konusu” yanıtını verdi.

Hatipoğlu’na Sorulan İlginç Sorular!

Uzun yıllardır Atv ekranlarında program yapan Nihat Hatipoğlu bu gne kadar seyircilerden pek çok soru aldı. Bu soruların bazıları Nihat Hatipoğlu’nu bile şaşkınlığa uğrattı. Bu sorulardan birinde bir kadın seyirci Hatipoğlu’na “Doğuştan bayan olarak gelmişim ama kendimi erkek gibi hissediyorum. Bayanlardan hoşlanıyorum. Bunun tedavisi var mı? Bana bayan denilince zoruma gidiyor” şeklinde sorulan bir soruya Hatipoğlu “kendinizi disiplinli tutmanız ve duygularınıza hakim olmanız gerekiyor. Bu senin imtihanın olabilir hanım kızım. Mücadele etmen gerekir. Nefsine değil, inancına ve aklına teslim olman daha doğru olur” diye yanıt verdi. Ayrıca Hatipoğlu’na aşağıdaki ilginç sorularda soruldu.

-          Gayrimüslim mezarlığında yanlışlıkla Fatiha okudum. Günah mıdır?

-          Eşim bana sürekli küfrediyor, yaptığım yemekleri beğenmiyor ve bana şiddet uyguluyor. Ne yapmalıyım?

-          Saça çizik attırmak doğru mu?

-          Top sakal bırakmak caiz mi?

-          Sevdiğim insana umut verip yarı yolda bırakmanın günahı nedir?

-          Bedduanın tuttuğu belli bir saat var mı?

-          Çarşamba günü çocuk yıkamanın günah olduğu söyleniyor, doğru mu?

27-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar