Nöbet dizisi üç günde 1 milyon izlendi!

Nöbet dizisi üç günde 1 milyon izlendi!
İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet, 3 günde tam 1 milyon izlenme oranına ulaşmayı başardı.

Show TV’nin iddialı dizisi Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı yayına başladı. İddialı dedik çünkü Kurtlar Vadisi benzeri bir dizi olmayı hedefleyen dizinin bu iddiasının boş olmadığı ortaya çıktı. Hem Pazar akamı reytinglerde hem de sosyal medyada ses getirdi. Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği Nöbet dizisinin ilk bölümü YouTube'de sadece 3 günde 1 milyon izlendi.

Müzikleriyle ve efektleriyle göze ve kulağa hoş gelen dizinin hikayesi izleyiciler tarafından tam not aldı. İlk bölümün yayınlandığı gün ise Twitter'da en çok konuşulan dizi olan Nöbet dizisi efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin tahtına göz dikmiş durumda.

Nöbet dizisi ne zaman yayınlanıyor

Yeni bölümleriyle her Pazar 20:00'de Show Tv'de yer alacak olan Nöbet dizisinde asıl olaylar 3.bölümden itibaren başlayacak. Pana Film imzalı Nöbet dizisi pazar akşamlarına ambargo koyacak çünkü pazar akşamları genellikle spor yayınları mevcut. Bu da dizinin izlenirliğini artıracak gibi gözüküyor.

Genel yönetmenliğini Kurtlar Vadisi’ndeki Polat rolüyle tanıdığımız Necati Şaşmaz yapıyor. İlk deneyimi olmasına rağmen oldukça başarılı bir grafik çizen Şaşmaz senaryosuyla kendinden bahsettiriyor.  Dizinin senaryosunda Necati Şaşmaz’a, Ali Alper Erze ve Murat Koca katkıda bulunuyor.

Nöbet dizisinde kimler oynuyor?

Gökhan Erkut'un yönettiği dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş. Başlıca rolleri Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Gökhan Gencebay, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Nevzat Yılmaz, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Murat Kılıç, Yılmaz Meydaneri, Burak Sarımola, Salih Bayraktar, Kaan Sevi, Bahadır Buyruk ve Orkun Ok paylaşıyor.

Engin Altan’ın dizinin fragmanında okuduğu “Ben Anadoluyum” şiiri izleyiciden tam not aldı. 

Nöbet dizi nerde çekiliyor?

Kurtlar Vadisi bir dönemin efsanesiydi. Polat Alemdar ismiyle fenomenleşen Necati Şaşmaz, Nöbet 7/24 isimli dizi projesinin çekimlerini Antalya bölgesinde gerçekleştiriyor. Yepyeni bir kasaba inşa edilerek çekilen diziye Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin destek veriyor

Nöbet dizine sürpriz oyuncu

Dizinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim de transfer edildi. Usta oyuncu Fulden Akyürek dizide Sitare adında bir ses sanatçısını canlandıracak ve Ceyran ailesi ile olan ilişkisi de dikkatleri üzerine çekecek. Önümüzdeki bölümlerde yeni oyuncuların katılması beklenen dizinin yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendi. Pana Film imzasıyla Pazar akşamları evlerimize konuk olacak dizisi oyuncu kadrosu ve sürükleyici olay örgüsüyle döneme damga basacak gibi görünüyor. İzleyip görelim.

08-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler