Maria ve Mustafa dizisinin başrolüne çok şaşıracaksınız!

Maria ve Mustafa dizisinin başrolüne çok şaşıracaksınız!
ATV'den ekrana gelecek Maria ve Mustafa dizisinin başrolü netleşti. Hilmi Cem İntepe, Maria ve Mustafa dizisinin başrolü olacak.

Daha önce, TRT 1 mini dizisi Ya İstiklâl Ya Ölüm'ün oyuncu kadrosuna katılan Hilmi Cem İntepe, ATV'den ekrana gelecek Maria ve Mustafa dizisinin başrolü oldu. Maria ve Mustafa dizisi hakkında ne biliyoruz? Hilmi Cem İntepe'nin canlandıracağı karaktere de yakından bakalım.

Başrolde Hilmi Cem İntepe olacak

ATV ekranlarında yepyeni bir dizi başlayacak. NTC Medya imzası taşıyan Maria ve Mustafa dizisi için cast çalışmaları devam ediyor. İlk olarak, Yeni Gelin dizisinden tanıdığımız Brezilyalı oyuncu Jessica May'in kadın başrol olacağını öğrenmiştik. Önümüzdeki aylarda ekranda olacak dizinin erkek başrolünün ise Hilmi Cem İntepe olacağı kesinleşti. Hilmi Cem İntepe, 16 Mart akşamı ekrana gelmeye başlayacak Ya İstiklâl Ya Ölüm mini dizisinde rol aldı. Bu iki isim dışında Tamer Levent'in de oyuncu kadrosunda olduğunu biliyoruz. Son dönemde Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeş Çocukları gibi dizileri yöneten Faruk Teber, Maria ve Mustafa dizisinin de yönetmenliğini yapacak. Birol Elginöz ise senaryoyu kaleme alıyor. Birol Elginöz daha önce Arka Sıradakiler dizisinde senaristlik yapmıştı.

Maria ve Mustafa dizisinin konusuna gelecek olursak, bir Türk ile İtalyan'ın aşkını ekrana taşıyacağını söyleyebiliriz. Hikayenin ana karakterleri hakkında daha fazla bilgiye sahip değiliz. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili daha fazla bilgi basınla paylaşılacaktır. Maria ve Mustafa dizisi Nevşehir'in Kapadokya ilçesinde çekilecek. Özellikle son yıllarda pek çok dizi bu bölgede çekiliyor. Bu dizilere Maria ve Mustafa da eklenecek. 

Hilmi Cem İntepe'nin rol aldığı diziler ve filmler

Hayatımıza Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor yarışmaları ile giren Hilmi Cem İntepe, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle birlikte kariyerine rol aldığı dizi ve filmlerle devam etti. Dilerseniz Hilmi Cem İntepe'nin rol aldığı dizi ve filmlere göz atalım;

2020 - Ya İstiklâl Ya Ölüm
2019 - Tek Yürek (Yiğt Demir Saruhan)
2018 - Hürkuş: Göklerdeki Kahraman (Vecihi Hürkuş)
2016-2017 - Bodrum Masalı (Kelebek)
2014 - Stajyer Mafya (Birol)
2014 - Çılgın Dershane 4: Ada (Suat)
2013 - Çalıkuşu (Ahmet Somers Yusuf)
2013 - Muhteşem Yüzyıl (Yavuz)

09-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar