Nurseli İdiz İstanbullu Gelin'e konuk oluyor

Nurseli İdiz İstanbullu Gelin'e konuk oluyor
Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin finale gün sayıyor. Yarın akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek dizide sürpriz bir konuk yer alacak. Konuk oyuncu Nurseli İdiz kimdir?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi reyting yarışında başarılı sonuçlar elde ederek 3. sezonuyla Star TV'de yayınlanmaya devam ediyor. O3 Medya tarafından hazırlanan ve gerçek bir hikayeyi ekranlara taşıyan dizi 31 Mayıs Cuma günü 87.bölümüyle final yapacak. Geçtiğimiz günlerde eski oyuncusu Defne Samyeli'nin geri geleceği konuşulan dizi şimdi ise yeni bir konuk oyuncuyu ağırlayacak. 

ÜNLÜ OYUNCU SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

İstanbullu Gelin'in 10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 84. bölümüne tecrübeli oyuncu Nurseli İdiz konuk olacak. İdiz sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden dizide yer aldığı kareyi paylaşarak; "10 Mayıs Cuma akşamı konuk olduğum İstanbullu Gelin dizisi ile Star tv ekranlarından evlerinize misafir olacağım.'' notunu düştü. 

Ünlü oyuncunun hangi karakterle konuk olacağı henüz bilinmiyor. Fakat Esma Boran'ın insanlara zarar vermemek adına yaşlı bakım evine taşınması kararının ardından bakım evi sahnelerinde rastlayacağımız bir isim olacak gibi görünüyor.  Esma Sultan'ı tekrar konağa getirebilmek için uğraşan Boran ailesi ve Garip bakımevine sık sık gelip gider ve oradaki insanlarla kaynaşır. Bu insanlardan birini de Nurseli İdiz canlandıracaktır.

NURSELİ İDİZ KİMDİR?

Nurseli Çamlıbel (İdiz), 6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul Pendik'de doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamlamıştır. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yapmıştır. 1989 yılında "Geçmiş Bahar Mimozaları" dizisiyle adını duyurmuştur. Nurseli (Çamlıbel), müzisyen, Cem İdiz ile 1983 yılında evlenmiş ve 1999 yılında boşandıktan sonra da İdiz soyadını kullanmaya devam etmiştir. Canan Elif İdiz (d.1985) adında bir kızları vardır. Birçok sinema filmi ve dizide oynayan İdiz son olarak İlişki Durumu Karışık dizisinde yer almıştır.

Ödülleri :
1994 - 16. Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Kadın Oyuncu Çözülmeler
1995 - 7. Ankara Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu Çözülmeler
2000 - 8. Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri, En İyi Kadın Oyuncu (Kahpe Bizans)
2002 - 7.Sadri Alışık Ödülleri, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Şarkıcı

09-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar