Nurseli İdiz’i Zoraki Misafir’de Kim İstemedi?

Nurseli İdiz’i Zoraki Misafir’de Kim İstemedi?
Zoraki Misafir Filminde ünlü oyuncu Nurseli İdiz’in kadrodan çıkarılması konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncuyu başka bir oyuncu mu istemedi? İşte detaylar!

Son günlerin magazin dünyasında, sosyal medyada ve dizi ve film setlerinde, kulislerde en çok konuşulan konulardan biri Nurseli İdiz’in Zoraki Misafir adlı filmin oyuncu kadrosundan son anda çıkarılması konusu. Öyle ki konuyla alakalı hemen her gün yeni bir iddia ve haber yayınlanıyor. Zoraki Misafir’in oyuncu kadrosuna seçilen ve hatta sözleşme imzalayan, ön ödeme alan, kostüm ve okuma provalarına katılan oyuncu Nurseli İdiz çekimlere bir gün kalan yapımcının kararıyla oyuncu kadrosundan çıkarılmıştı. Ünlü oyuncu bu durum karşısında şoke olmuş ve hakkını mahkemede arayacağını açıklayan bir paylaşım yapmıştı. Olay ve açıklamalar devam ederken Nurseli İdiz’in yerine kadroya seçilen yeni oyuncu da belli oldu. Filmin kadrosundan son anda çıkarılan Nurseli İdiz’in yerine Zoraki Misafir’de Uğur Yücel’in eşi karakterini Ayşe Kökçü canlandıracak. Bu arada Nurseli İdiz’in ise bir oyuncunun istememesi üzerine kadrodan çıkarıldı iddia edildi.

Nurseli İdiz’i Uğur Yücel mi İstemedi?

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanılan ancak Nurseli İdiz’in çekimlere bir gün kala oyuncu kadrosundan çıkarılmasıyla gündemden düşmeyen zoraki Misafir’in oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Gürgen Öz, Murat Akkoyunlu ve Mustafa Üstündağ yer alıyor. Yönetmenliğini Bülent İşbir’in yaptığı ve MGZ Film tarafından hazırlanan Zoraki Misafir’de oyuncu Uğur Yücel’in eşi karakterini oynaması için önce Nurseli idiz’le anlaşılmıştı. İdiz’le sözleşme imzalayan yapım şirketi oyuncuya ön ödemede yapmış ve hatta okuma ve kostüm provaları dahi yapılmış iş planı çıkarılmıştı. Ancak çekimden bir gün önce Nurseli İdiz filmin kadrosundan çıkarılmıştı. İddiaya göre Nurseli İdiz’i kadroda bir oyuncu görmek istememiş ve bu sebeple yapımcı tarafından kadrodan çıkarılmış. Kulislerde ise Nurseli İdiz’i istemeyen bu oyuncunun filmin başrolü Uğur Yücel olduğu iddia ediliyor. Henüz Uğur Yücel bir açıklama yapmasa da Nurseli İdiz’de son açıklamasında bir oyuncunun istememesi üzerine kadrodan çıkarıldığını ifade etti.

Benimle Çalışmaktan Çok Korkan Biri Var!

Zoraki Misafir Filminde son anda rolünü oyuncu Ayşe Kökçü’ye kaptıran ünlü oyuncu Nurseli İdiz konuyla ilgili bir açıklama daha yaptı. Oyuncu Nurseli İdiz yasal süreç başlattığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı. “Okuma ve kostüm provası yapıldı. Set programı geldi. 2 saat sonra bir telefon geldi ve ‘biz filmi dijital bir platforma sattık ve oyuncu değişikliğine gidiyoruz’ denildi. Benimle çalışmaktan çok korkan biri var ki istemedi ve ‘ya ben ya o’ dedi. Bir sanatçıyı kolay kolay itibarsızlaştıramazlar. Bu çok saçma ve alçakça bir davranış… Bir oyuncu bu işe taş koydu. Bunun duyumunu aldım. Bu bilgiyi sağlamlaştırdıktan sonra bütün kamuoyuyla paylaşacağım. O da gerekli cevapları vermek zorunda kalacaktır” ifadelerini kullandı.

21-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar