O isim Bir Aile Hikayesi'ne veda ediyor!

O isim Bir Aile Hikayesi'ne veda ediyor!
Fox TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Bir Aile Hikayesi oyuncularından o isim diziden ayrılıyor. Hangi karakter diziye veda etti?

Fox Tv ekranlarının son zamanlarda yayınlanan dizi konularından daha farklı bir konu ile izleyicisi ile buluşan dizisi Bir Aile Hikayesi'nden ayrılık haberi geldi. Severek izlenen Bir Aile Hikayesi'nde Derya karakterini canlandıran Seren Şirince diziden ayrılıyor.

Derya diziden ayrılıyor!

Sımsıcacık konusu ve oyuncuları ile büyük beğeni toplayan Bir Aile Hikayesi dizisi başarısına başarı katıyor. Yayınlandığı günden bu yana severek takip edilen diziden gelen ayrılık haberi dizi severlerini derinden etkiledi. Her Cumartesi akşamları saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında yeni bölümü yayınlanan dizi reytinglerde ilk sıralara yerleşmeyi başarıyor. Yeni bölümleri ile birlikte konunun daha da derinleştiği dizinin gelecek hafta ki bölümlerinde Derya karakterini canlandıran güzel oyuncu Seren Şirince olmayacak. Derya karakterine hayat veren Seren Şirince, Bir Aile Hikayesi dizisinden ayrılıyor. 

Bir Aile Hikayesi'nin yakışıklı kardeşlerinden Berk'le yaşadığı uzun soluklu ilişkisi ile izleyicini gönlünü kazanan Derya yani Seren Şirince'nin diziden ayrılması Derya & Berk çifti sevenlerini üzecek. Derya, diziye yeni dahil olan Berk'in eski sevgilisi karakterini canlandıracak olan Nil'in diziye girişi ile diziye veda edecek. Seren Şirince'nin diziden ayrılma nedeni ise kendi sosyal medya hesabından takipçisine verdiği cevapla ortaya çıktı. Güzel oyuncu Seren Şirince takipçisinin "Tam lütfen sizi dizide daha fazla görelim diyecektim ki, ayrıldığınız haberleri beni hüsrana uğrattı." yorumuna cevap olarak "Karakterim 12 bölümdü, başka projeler de görüşmek üzere, sevgiler" yorumunu yaptı. Peki diziye yeni dahil olan Nil karakteri kim?

Bir Aile Hikayesi Nil Kimdir?

Bir Aile Hikayesi'nin cumartesi günü yayınlanacak olan 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu'na rastlıyoruz. Birkan Sokullu'nın hayat verdiği Berk karakteri Hülya ve Derya arasında kalıyor ve hangisine gönül verdiğini sorguluyor. Bu sırada fragmanda Berk'in unutamadığı aşkı Nil'i canlandıracak olan Ezgi Eyüboğlu karşımıza çıkıyor. Uzun süredir ekranlarda olmayan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu Nil karakteriyle Bir Aile Hikaye dizisinde seyirciyle buluşacak. 

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu Yıldırım, 15 haziran 1988'de İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirip Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk master'ı yapmıştır. Bu sırada bir ajansa kayıt yaptıran Eyüboğlu 2007 yılında modellik yapmaya başlamıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenerek tanınan bir sima haline gelmiştir. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol alan güzel 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile evlenmiştir. 

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Adı Mutluluk Adı Mutluluk (Kumsal) (TV Dizisi)
2014 - Ulan İstanbul (Ada) (TV Dizisi)
2014 - Yasak (TV Dizisi )
2013-2014 - İntikam (TV Dizisi )
2012 - Yalan Dünya - 27. bölüm (TV Dizisi )
2012 - Sudan Bıkmış Balıklar (TV Dizisi )
2011 - Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi )
2011 - Kutsal Damacana: Dracoola
2011 - Kalbim Seni Seçti (TV Dizisi )
2010 - Ateşe Yürümek
2008 - Arka Sokaklar (TV Dizisi )
2007 - Senin Uğruna (TV Dizisi )

17-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar