O Kız 17. bölüm izle

O Kız 17. bölüm izle
O Kız 17. bölüm izle; 11 Ocak Çarşamba akşamı 17. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan O Kız dizisinin yayınlanacak yeni bölümünün detayları haberimizde!

O Kız 17. bölüm izle; Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu ve Cem Kurtoğlu’nun rol aldığı O Kız 11 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’da 17. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Content House tarafından hazırlanan ve Sırma Yanık’ın kaleme aldığı İlker Erdoğan ve Osman Tanrısever’in yönetmen koltuğunda oturduğu O Kız bu sezonun flaş yapımları arasında yer alıyor. Yayına başladığı ilk bölümden itibaren ortalama bir reyting yakalamayı başaran ve ilk on içinde yer bulan dizi kanalın da reytingi iyi yapımları arasında yer alıyor. Otizmli bir baba ve kızının yaşadıkları hayatın ve bu hayatın içindeki insanların hikayelerinin anlatıldığı dizi bu akşam 17. Bölümüyle ekrana geliyor.

O Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve seyirci tarafından sevilen ve reytingi yüksek dizilerden olan O Kız her bölümünde seyirciyi ekran başına toplamayı başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sitare zaferini ilan etmiştir. Zeynep ve Ozan’ı samimi bir şekilde gören Doruk bu manzara karşısında şoke olmuştur. Öbür taraftan hiçbir şeyden haberi olmadan elindeki paketi teslim etmek isteyen Kadir’in elindeki paketten uyuşturucu çıkmıştır ve bu durum Kadir’i de şaşırtmıştır. Kadir bu durum karşısında oldukça şaşırmış ve paniklemiştir.

O Kız 17. Bölümde Neler Yaşanacak?

Content House tarafından hazırlanan ve dram türünde ela alınan O Kız dizisinde otizmli bir baba olan Kadir ile kızı Zeynep’in hayatla olan ilişkisinin hikayesi anlatılmaktadır. Zeynep her an daha da fazla bir oyunun içine çekilirken bu oyunun baş kurgulayıcısı Sitare’dir vr Sitare ile Ozan kazanmak için her şeyi yapmaya niyetlidirler. Dizinin bu akşam yayınlanacak son bölümünde Kadir ve Melek karşı karşıya gelmişlerdir. Kadir’i karşısında gören melek adeta şoke olur ve hemen ordan kaçar. Neler olduğunu anlayamayan Kadir şaşkın kalırken Melek, Kadir’i görmenin etkisinden kurtulamamıştır. Bu duyguyla Sitare’yi arayan Melek ona yaşananları anlatır ve Sitare alel acele ajansa gitmek için yola çıkar. O Kız 11 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’da 17. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

11-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar