O Ses Türkiye Final Yapıyor

O Ses Türkiye Final Yapıyor
Tv 8‘in efsane yarışma programı O Ses Türkiye’den kötü haberler gelmeye devam ediyor. Düşük reytingin ardından şimdide programın final yapacağı iddia edildi.

Tv 8 ekranlarının klasiklerinden biri olan fenomen yarışma programı O Ses Türkiye bu sezon ekranlarda yine seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Geçen sezon pandemi nedeniyle ekranlarda yer almayan O Ses Türkiye bir sezonluk aranın ardından bu sezon yeniden ekranlara gelmeye başladı. Uzun yılladır ekranda olan ve aldığı yüksek reytinglerle kanalın yüzünü güldüren müzik yarışma programı O Ses Türkiye ne yazık ki bu sezon aradığını pek fazla bulamadı. Şu ana kadar yayınlandığı her sezonda adından fazlasıyla söz ettiren ve reytinglerde üst sıralarda yer alan program ne yazık ki bu sezon umduğunu bulamadı. Yayına başladığı günden itibaren her bölüm reytinglerinde belirgin düşüşler yaşayan program son olarak 17. Sıraya kadar geriledi. Bu durum karşısında kanalın daha fazla tahammül etmeyeceği ve programın final yapacağı iddia edildi.

Reytinglerde Çakıldı

Ekranların fenomen yarışma programı Tv 8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye’de bu sezon işler pek iyi gitmiyor. Fenomen yarışma programı uzun yıllardır ekranlarda yer alıyor. Program bugüne kadar aldığı reytinglerle her zaman ilk beş içinde yer alırken ne yazık ki bu sezon bu başarısını sürdüremedi. Geçen sezon verdiği aranın ardından bu sezon yeniden ekrana gelen ve aynı zamanda yıllardır jüri kadrosunda yer alan Hadise ile de yollarını ayıran program reytinglerde adeta dibe çakıldı. Bu sezon yayına başladığı günden itibaren her bölüm kan kaybı yaşayan O Ses Türkiye son olarak yayınlanan bölümünde 17. sıraya kadar geriledi. Bu durumda yapımın final yapacağı söylentilerini beraberinde getirdi. Bu kadar düşük bir reytingle yayınına devam etmeyeceği iddia edilen programın yakında final yapacağı söylentileri sektörde dillendirilmeye başlandı. Ancak konuyla ilgili kanaldan ya da Acun Medya’dan bir açıklama yapılmadı.

Hadise Gitti Reytingler Düştü

Sosyal medyada programla ilgili yorum yapan büyük bir kitle ise O Ses Türkiye’nin reyting kaybetmesinin sebebini ünlü şarkıcı Hadise’nin jüri üyeliğinden ayrılmasına bağladı. Bilindiği gibi programda en uzun süre jüri üyeliği yapan Hadise yaşanılan bazı olayların ardından programdan ayrılmış ve yerine genç şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç gelmişti.

08-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar