Öğretmen 1. Bölüm İzle!

Öğretmen 1. Bölüm İzle!
Öğretmen 1. Bölüm İzle; başrollerini İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın paylaştığı Öğretmen dizi ilk bölümü ile bu akşam başlıyor. Dizinin konusu ve oyuncuları haberimizde!

Öğretmen 1. Bölüm İzle! Fox TV ekranlarında 4 Mart Çarşamba akşamı başlayacak Medyapım ve NF medya aracılığı ile Koray Kerimoğlu yönetmenliğinde çekilen ve Japon yapımı Hiragis Homeroom dizisinin türkiye uyarlaması olarak çekilmektedir. Başrollerinde, İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şeref Erol'un paylaştığı Öğretmen ilk bölümü ile bu akşam meraklıları ile buluşacak. Öğretmen 1. Bölüm izlemek için yayın linki aşağıdaki butonu tıklayarak ulşabilirsiniz!

ÖĞRETMEN İLK BÖLÜM KONUSU

Öğretmen 1. Bölüm İzle! Başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın yer aldığı öğretmen dizisi bu akşam meraklıları ile buluşacak. Dizinin ilk bölümünde, İlker Kaleli'nin canlandırdığı Akif karakteri öğretmendir. 1 yıl önce çok sevdiği kadın ile yani Ceren Moray'ın canlandırdığı Zeynep karakteriyle nişanlanır. aynı gün Zenep öğretmende Küçükkapı lisesinde göreve başlar. Sevdiği kadına ölürcesine aşık olan adam kendi sonnu hazırladığını bilmeden tam 1 yıl sonra aynı okulda Küçükkapı lisesinde göreve başlar. 

Eğitim sistemi biraz farklıdır. Anlatarak öğretmen yerine göstererk öğretmeyi tercih eder. Okulda mezun olacak son sınıf öğrencileri ile derse girdiği bir gün Okulla ve öğrencileri ile arasındaki tüm iletişimi kopartacak birşey yapar. Tüm 12/A sınıfını rehin alır. Önce tüm sınıf hocanın şaka yaptığını zannetsede aralarından bir öğrenci agrasif tutum sergileyince herkes Akif öğretmenin ciddiyetini anlar. Kimsesin zarar görmediği bir de bomba patlatır. Okulun bir kısmında duvarlar yıkılırken sıradan bir Fizik öğretmeni neden böyle davranır? Vermek istediği insanlık dersi nedir? 

Üstelik o bunları yaşarken Nişanlısı Zeynep ise Polislerden kaçarken büyük bir kaza geçirmiştir. İki sevgilinin aralarındaki büyük sır nedir? Akif öğretmen bu davranışından sonra Küçükkapı lisesinde hatta kutsal olan öğretmenlik mesleğinde kalıcı olabilecek midir? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de ilk bölümü ile Fox TV'de. Öğretmen 1. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Seyirler!

04-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar