Öğretmen Dizisi’nin Kadrosunu Gören İzleyicilerin Sabırsızlığı Artıyor!

Öğretmen Dizisi’nin Kadrosunu Gören İzleyicilerin Sabırsızlığı Artıyor!
Medyapım tarafından hazırlıklarına başlanılan Japon'yadan uyarlama Öğretmen yakında Fox Tv'de. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin detayları haberimizde!

Bu sezon yayınladığı dizilerden umduğunu bulamayan ve sadece Mucize Doktor’la yüzü gülen Fox Tv yeni yılda yeni dizilerle seyirciyi kendi kanalına çekmeyi planlıyor. Özellikle Kurşun dizisinde yaşadığı hayal kırıklığını unutturmak için ve final kararı alınan Kadın Dizisi’nin yerini doldurabilmek için hazırlıklarına başlanan Öğretmen adlı diziden oldukça umutlu. Medyapım tarafından hazırlıklarına başlanılan ve Japonya’da yayınlanan Mr. Hiiragi’s Homeroom adlı diziden uyarlanan dizi kanal için bir umut olmuş durumda. Yayınlandığı Japonya’da büyük bir ilgiyle karşılanan dizinin Türk versiyonu için çalışmalar başlarken özellikle casta büyük önem veriliyor. Seyircide dizi için anlaşılan oyuncuların isimlerini duydukça dizinin bir an önce başlamasını bekliyor. İşte Öğretmen Dizisi ile ilgili detaylar!

Fox Öğretmen Dizisi’nden Çok Umutlu!

Hazırlıklarına Medyapım tarafından başlanılan ve bir an önce çekimlerine start verilmek istenilen Öğretmen Dizisi başlamadan herkesi büyük bir merak sardı. Seyirciler dizide rol alacak oyuncuların güçlü isimleriyle heyecanlanırken yayıncı kanal Fox ise bu seneki kötü gidişine son vermek için heyecanlanıyor. Japon dizi Mr. Hiiragi’s Homeroom adlı dizinin uyarlaması olacak dizinin konusu ise oldukça ilginç. Bir sınıf öğretmeni öğrencilerinin mezuniyetine 10 gün kala öğrencilerini karşısına alır ve bir açıklama yapar. Öğretmen öğrencilerine “sizler artık bir rehinesiniz” der ve hikaye başlar. Dram ve aksiyon ağırlıklı olacak dizinin Türk versiyonunun ise nasıl olacağı merak ediliyor.

Öğretmen Birbirinden Ünlü Oyuncularla Yol Alacak!

Fox Tv’nin merak ve heyecanla beklenen yeni dizisi Öğretmen’in cast çalışmaları başlamış durumda. Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu’nun üstleneceği dizi için anlaşılan oyuncular ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizi için ilk olarak ünlü oyuncu İlker Kaleli ile anlaşılmış ve bu bile seyirciyi heyecanlandırmaya yetmişti. Son olarak Poyraz Karayel’de rol alan oyuncuyu daha sonra peş peşe Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu izlemiş ve bu oyuncularında Öğretmen’de rol alacağı açıklanmıştı. Son olarak ise Serhat Kılıç ve Serkan Keskin gibi ünlü isimlerin Öğretmen Dizisi’nin kadrosunda olacağı açıklandı. Seyirciyi heyecanlandıran bu gelişmelerin ardından dizinin ana castı büyük ölçüde tamamlanırken çalışmaların devam ettiği açıklandı. Öğretmen Dizisi’nin Kadın dizisinin yerine ekrana geleceği ve bunun için bir an önce sete inmeye çalıştığı kulislerde konuşuluyor.

14-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar