Öğretmen Dizisinin Lisesi (İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi) Nerede?

Öğretmen Dizisinin Lisesi (İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi) Nerede?
Heyecanı doruklara çıkarmaya hazırlanan Fox TV ekranlarının yeni dizisi Öğretmen'in çekimleri hangi lisede yapılıyor? İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi nerede?

Fox Tv ekranlarının heyecanla beklenilen yeni dizisi Öğretmen, izleyiciden tam not almayı başarabilecek mi? Peki Öğretmen dizisinin çekimlerinin yapıldığı lise nerede? Öğretmen dizisi İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi nerede?

Televizyon dünyasının en başarılı erkek başrol oyuncularından İlker Kaleli'yi ekranlara geri döndüren dizi Öğretmen, yayınlanan fragman ile izleyiciyi kendine hayran bıraktı. Yapımcılığını Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un üstlendiği Öğretmen dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Can Bartu Arslan, Ramazan Demir, Göksu Melek Ulucan Ezgi Gör Cansu Tuman ve Bensu Uğur gibi birbirinden deneyimli genç isimler yer alıyor. Dizi daha başlamadan yayınlanan tanıtım fragmanları ile tüyleri diken diken yaptı. Fragmanı izleyen izleyiciler dizinin başlaması için gün saymaya başladılar. Peki Öğretmen dizisi ne zaman başlayacak? Öğretmen dizisinin çekimlerinin yapıldığı lise nerede? Öğretmen dizisinin çekildiği lisenin adı ne? Öğretmen dizisi İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi nerede? 

Öğretmen dizisinin çekildiği İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi nerede? 

Birbirinden başarılı oyuncu kadrosuve efsane konusu ile reytingleri alt üst etmeye hazırlanan Öğretmen dizisi hakkında merak edilen bir diğer konu ise dizinin hangi lisede çekildiği oldu. Bomba dizi Öğretmen, İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi İstanbul Fatih’te bulunan bir devlet okulu gibi gösterilse de İstanbul Fatih’te gerçekte böyle bir lise yoktur. Öğretmen dizisi gerçek bir hayat hikayesi olmadığı gibi dizisindeki karakter ve kurumlar da tamamen bir hayal ürünüdür. 

Öğretmen Dizisi (Mr. Hiiragi’s Homeroom) Konusu Nedir?

Ocak 2019’tan beridir Japonya’da NTV kanalında yayınlanan dizi seyirci tarafından da oldukça çok sevilmiş durumda. Dizinin hazırlıklarına yapımcı Fatih Aksoy tarafından başlanırken Med Yapım’da uzun bir süre sonra ilk kez duygusal bir dizi çekecek. Dizinin konusuna gelince; Mr Hiiragi’s Homeroom’da (Öğretmen), sınıfında sanat derslerine giren ve aynı zamanda sınıf öğretmeni de olan Ibuki Hiiragi sınıfını mezun etmesine 10 gün kala öğrencilerine rehine olduklarını söyler. Bir anda olayların karıştığı ve herkesin şaşırdığı bu büyük olay sonrası dizi, aksiyon ve dramatik hikayelerle devam eder. Duygusallığının yanında aksiyon dolu ve hikayelerin de ön planda olacağı dizinin çarpıcı ve sansasyonel olacağı tahmin ediliyor.

28-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler