Öğretmen 8. bölüm izle

Öğretmen 8. bölüm izle
Öğretmen 8. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Öğretmen dizisinin 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünü tek parça ve full HD izleyin.

Öğretmen 8. bölüm izle; Medyapım ve MF Yapım imzası taşıyan Öğretmen dizisi 8 Kasım Pazar akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. Öğretmen dizisi izleyicileri 8. bölümü izlemek için fazlasıyla heyecanlılar. Bir an önce yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler "Öğretmen 8. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Başrolünde İlker Kaleli'yi gördüğümüz Öğretmen dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü bu sayfadan tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Öğretmen dizisinin yeni bölümünü aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Öğretmen dizisinin yeni bölümü ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan kolayca ulaşabilirsiniz.

Öğretmen 8. bölüm izle

Taner ve Akif bir yüzleşme yaşarlar ve bu yüzleşme nedeniyle Akif, kendine olan güvenini büyük ölçüde yitirir. Buna rağmen akşama kadar yerine getirmesi gereken bir şey vardır. Yaptığı şeyin haklı olduğunu kendi de dahil olmak üzere herkese ispat etmek zorundadır. Ancak ortada bir problem vardır. Akif artık aklına bile güvenmekte zorlanmaktadır. Hal böyleyken öğrencilerine böyle bir şeyi nasıl ispat edeceğini kara kara düşünmektedir. Zeynep ise tüm bunlar olurken birden bire her şeyi yeniden hatırlar. Olanları hatırlamasının ardından hemen Akif'in yanına giderek onu ikna edebilmek için zamanında ulaşabilecek midir? FOX TV ekranlarının çok sevilen dizisi Öğretmen, bu akşam saat 20:00'da 8. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu

Öğretmen dizisinin başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Şerif Erol, Mert Ramazan Demir, Doğa Özüm, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Ezgi Gör, Göksu Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan, Can Bartu Aslan, Beran Soysal, İsmail Karagöz, Hasan Şahintürk, Cansın Sinel ve Ruhi Sarı gibi isimler yer alıyor. FOX TV'den ekrana gelen ve Medyapım, MF Yapım işbirliğiyle hazırlanan Öğretmen dizisinin senaryosunu Merve Girgin kaleme alıyor. Öğretmen dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. 

08-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler