Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney Taksiciyle Kavga Etti

Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney Taksiciyle Kavga Etti
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney kendisini İstanbul Anadolu Yakasından Avrupa Yakasına ticari taksisiyle geçirmek istemeyen taksi şoförüyle tartıştı.

Magazin dünyasında haberler yaz ayları geldiğinde daha bir artıyor ve ünlüler dünyasında olaylar bitmek bilmiyor. Zaman zaman magazin basınına farklı konularla gündem olan ünlü şarkıcı Yusuf Güney bu sefer de magazin basınında ne yazık ki tatsız bir konuyla gündem oldu. Yusuf Güney geçtiğimiz gün bir taksiciyle tartışma yaşadı ve ikili arasında tatsız anlar yaşandı. Taksiyle İstanbul’da Anadolu yakasından karşıya geçmek isteyen Yusuf Güney iddiaya göre taksicinin kendisini almaması üzerine taksiciyle tartışma yaşadı. Bu anları sosyal medya hesabından yayınlayan Yusuf Güney daha sonra bu paylaşımı sosyal medya hesabından sildi ve bu sefer de konuyu anlatan bir paylaşımı yine sosyal medya hesabından paylaştı.

Artislik Yapma

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney geçtiğimiz aylarda uzaya ve aya yaptığı astral seyahatlerle gündeme gelmiş ve bu konu oldukça uzun süre magazin basınında gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı bu seferde bir taksiciyle yaşadığı tartışma sebebiyle gündem oldu. İstanbul’da bir yakadan diğer yakaya geçmek için taksi bekleyen Yusuf Güney bindiği taksiciyle tartışma yaşadı. Yusuf Güney bindiği taksicinin iddiaya göre karşıya geçmek istemediğini söylemesi üzerine cep telefonuyla olayı görüntüledi. Güney “bir buçuk saattir burada teksi bekliyorum. Abimiz karşıya geçmek istemiyormuş. Neymiş, trafik varmış. Beni iner misin diye tehdit ediyor” ifadelerini kullandı. Daha sonra Güney “abi beş saatte geri döneceğim, sen beni tehdit ediyorsun, mecbursun diye” ifadelerini kullanan taksiciye “mecbursun, adam seçiyorsunuz. Ne demek istiyorsun? Artislik yapma. Ben hatalı değilim” ifadelerini kullandı. Bu kayıtları sosyal medya hesabından paylaşan Yusuf Güney bir süre sonra bu paylaşımı sildi.

Yeni Paylaşım Yaptı

Yusuf Güney cep telefonuyla çektiği taksiciyle tartışma görüntülerini sosyal medya hesabından sildikten sonra yeni bir paylaşım yaptı. Güney paylaşımında “keşke olmasaydı ama oluyor, devamlı yaşanan mevzular bunlar. Özellikle karşıya geçmek istemeyen arkadaşlarımızla alakalı kısa mesafeye gitmek istemeyen ve yanında evcil hayvan varsa kesinlikle taksiye almıyorlar. Ben bunu neden dile getirmek istedim, devamlı aynı sorunları yaşadığımız için dile getirdim. Taksi standartlarına bir düzenleme getirilmeli. Ben Anadolu yakası Küplüce taraflarındaydım. Karşı tarafa evime gitmek istedim. Bir saat taksi bekledim. Taksi şoförü geldiği zaman araca bindim selam verdim, nereye gideceğimi sordu. Karşıya geçeceğimi söyledim. Taksi şoförü karşıya geçemeyeceğini söyledi. Neden geçmediğini sordum sinirli bir şekilde karşıya geçmem geçmeyeceğim diye cevap verdi. Sigarasını yaktı, maskesi açıktı. Kendisinden şikayetçi oldum” ifadelerini kullandı.

24-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar