Emre Altuğ Trafik Kazası Geçirdi

Emre Altuğ Trafik Kazası Geçirdi
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ dün akşam saatlerinde trafik kazası geçirdi. Sosyal medya hesabından kazaya dair açıklama yapan ünlü ismin durumunun ii olduğu öğrenildi.

Ünlüler dünyasından şok edici ve endişelendirici bir haber magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show adlı yapımda yer alan ve bu sezon ayrılan ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ’un bir trafik kazası geçirdiği haberi sevenlerini ve hayranlarını bir anda şok etti. Ünü ismin dün saat 18.00 sıralarında Beşiktaş’ta yaptığı kaza sonrasında sağlık durumunun iyi olduğu yine ünlü ismin kendisi tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla duyuruldu. Şu sıralar Sihirli Annem adlı diziyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcının kaza yaptığı haberleri bir anda özellikle sosyal medyada geniş yer bulurken şarkıcının pek çok hayranı ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kazayı Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ dün akşam saatlerinde Beşiktaş Ortaköy sahilinde bir trafik kazası geçirdi. Son olarak Güldür Güldür Show adlı yapımda rol alan ve bu sezon ayrılan ardından Exxen adlı dijital yayın kanalında yeniden çekimlerine başlanılan Sihirli Annem adlı dizide rol alan ünlü oyuncu ve şarkıcı yaşadı kazayı ve durumunu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine duyurdu. Ünlü isim Emre Altuğ yaptığı paylaşımda “dün geçirdiğim trafik kazasında ben dahil hiçbir yaralanma olmamıştır çok şükür. Merak edenlere geçmiş olsun diyenlere sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun geçirdiği kaza sosyal medyada yer aldıktan sonra pek çok hayranı ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletti. Bizde canlitv.com ailesi olarak ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Emre Altuğ Kimdir?

14 Nisan 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü isim Emre Altuğ ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta yapan ünlü oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel ile evlenmiş ve daha sonra ayrılmışlardır. Bu evlilikten iki çocuğu bulunan Emre Altuğ halen şarkıcılığa ve oyunculuğa devam etmektedir. Ünlü isim şu sıralar yeni açılan Exxen adlı internet yayın platformunda yeni bölümleri çekilmeye başlanılan Sihirli Annem dizisinde rol almaktadır.

05-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar