Okul Yolunda Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Kim Oldu?

Okul Yolunda Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Kim Oldu?
Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Koliba Film tarafından hazırlıkları süren Okul Yolunda’nın kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Televizyon kanalları için bugünlerde birçok yeni dizi hazırlanıyor. Birçoğu çekime başlamak için gün sayarken hazırlıkları süren dizilerin yakında ekrana gelmesi ve yeniden bir kez daha kanallarda kıran kırana bir rekabetin yaşanması bekleniyor. Hemen her kanal yeni bir diziyle gündeme gelirken Atv’de yeni bir diziyle gündemde. Koliba Film tarafından hazırlıkları süren Okul Yolunda adlı dizinin hazırlıkları sürerken dizi özellikle son günlerde gündemden düşmüyor. Özellikle cast çalışmalarıyla dikkatleri çeken dizide rol alacak oyuncularda birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Konusuyla da dikkatleri çeken Okul Yolunda’nın ana oyuncusu olan kadın başrol oyuncusu belli oldu. Peki merakla beklenen dizinin başrol oyuncusu olan bu ünlü isim kim? İşte cevabı!

Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Koliba Film tarafından hazırlıkları süren ve yakın zamanda sete inerek çekimlere başlayacak olan Okul Yolunda’nın başrol oyuncusu belli oldu. Şu ana kadar Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker sami Kılıç, Ozan Güçlü ve Asena Keskinci’nin rol aldığı dizide rol alacak kadın başrol oyuncusu özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Feride karakteriyle akıllara kazınan ve seyircinin çok sevdiği Gizem Güneş oldu. Gizem Güneş’in dizide Elif Öğretmen karakterine hayat vereceği öğrenildi. Uzun süren hazırlık sonrasında karar verilen oyuncunun çekimler için hazırlanmaya başladığı öğrenildi. Çocuk yaşta evlendirilen kızların ve kadına şiddet gibi son günlerin en önemli konularından birinin ele alındığı dizinin yakın zamanda ekrana gelmesine çalışılıyor.

Gizem Güneş Kimdir?

Özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta canlandırdığı karakterle seyircinin beğenisini kazanan genç ve güzel oyuncu Gizem Güneş, 30 Kasım 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Gizem Güneş daha sonra oyuncu olmaya karar vererek gerekli eğitimleri almıştır. Gizem Güneş ilk oyunculuk deneyimini Bin Bir Gece adlı diziyle yapmıştır. Genç ve güzel oyuncunun şu ana kadar rol aldığı diziler arasında, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Bin Bir Gece, 4N 1K İlk Aşk, Kanatsız Kuşlar, İçimdeki Fırtına, Her Şey Yolunda Merkez, Sesinde Aşk Var bulunmaktadır.

22-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar