Öldü iddialarına cevap veren Haluk Levent, isyan etti!

Öldü iddialarına cevap veren Haluk Levent, isyan etti!
Öldü iddialarına cevap veren Haluk Levent, isyan etti! Haluk Levent'ten öldü iddialarına sert tepki. Haluk Levent yaptığı yardımlar.

Öldü iddialarına cevap veren Haluk Levent, isyan etti! Haluk Levent'ten öldü iddialarına sert tepki. Haluk Levent yaptığı yardımlar. Haluk Levent yardım derneği. Haluk Levent Manavgat yardım hesabı. Haluk Levent orman yangınlarına yardım eden ünlüleri açıkladı.

Günümüzde ülkede çıkan orman yangınları ile mücadele ilk sıralarda yer alan Haluk Levent, sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ekibi ile birlikte afetzedelere ve hayvanlara yardım eden Haluk Levent, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından 'şimdi sıra sizde' diyerek sağlık prolemi için yardım isteyen Haluk levent'in öldüğü iddiaları magazin dünyasının gündemine oturdu. İşte Haluk Levent'in o paylaşımı;

'Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bi şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bi yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa. 1 yıldır kaşınıyor mübarek.'

Ünlü sanatçı hakkında çıkan öldü haberlerine karşılık tepki göstererek, sosyal medya hesabı twitter'dan 'Her saat tweet attığım halde, görüntülü videolar attığım halde öldüğüme inanan bir kitle var. Ciddi ciddi ailemi arıyorlar falan... Facebook ve YouTube yönetimlerinin bu konuyu düşünmesi gerek. Gerçeğe ulaşmak, hele bu çağda bu kadar sığ mı? Haa bu arada; ölmedim, yemin edebilirim.' sözlerini paylaştı.

Orman yangınlarının çıktığı bölgeye giderek yardım yapmaya devam eden Haluk Levent'in ölüm haberleri sosyal medyada hız kesmeden yayılmaya devam ediyor. Bu nedenle tüm yakınlarının da dahil olmak üzere büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Haluk Levent, 'Her saat tweet attığım halde, görüntülü videolar attığım halde öldüğüme inanan bir kitle var. Ciddi ciddi ailemi arıyorlar falan... Facebook ve YouTube yönetimlerinin bu konuyu düşünmesi gerek. Gerçeğe ulaşmak, hele bu çağda bu kadar sığ mı?' sözlerini kullanarak tepkisini gösterdi.

Bu tür haberlerin doğruluğu olmadığını vurgulayan ünlü sanatçı Haluk Levent, twitter hesabında yaptığı paylaşımda, 'Haa bu arada; ölmedim, yemin edebilirim' diyerek tüm takipçilerinin içini rahatlattı. Peki Haluk Levent, hangi ünlülerin yardımını açıkladı? Haluk Levent ile ilgili tüm gelişmeleri blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

09-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar