Onur Akın Koronavirüs Sebebiyle Hastaneye Kaldırıldı!

Onur Akın Koronavirüs Sebebiyle Hastaneye Kaldırıldı!
Özgün müziğin sevilen isimlerinden ünlü şarkıcı Onur Akın geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü isim şimdi de hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar!

Ülkemizde yeniden hızlı bir tırmanışa geçen koronavirüs her gün binlerce insana bulaşırken yüzlerce insanın da hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Bu sinsi hastalıktan en az sokaktaki vatandaş kadar ünlü isimlerde etkileniyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan özgün müziğin sevilen ve önde gelen isimlerinden Onur Akın’ın tedavisine sağlık durumunu değerlendiren doktorların uyarısı ve tavsiyesi üzerine hastanede devam edilmesine karar verilerek ünlü isim hastaneye kaldırıldı. Özgün müziğin önde gelen simi Onur Akın geçtiğimiz günlerde dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran ve her gün binlerce insanın hayatına mal olan salgın hastalık koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve tedavisine evinde devam edilerek karantinaya alındığını belirtmişti. Ünlü isim yine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak doktorların uyarısıyla hastaneye kaldırıldığını duyurdu. İşte ünlü isimin son durumuna dair gelişmeler.

Onur Akın Hastaneye Kaldırıldı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve evinde karantinaya alınarak tedavisine başlanan ünlü isim Onur akın bugün hastaneye kaldırıldı. Ünlü isim Onur akın tedavisinin hastanede devam edeceğini belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerini bir paylaşımla bilgilendiren Onur Akın’ın paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili dostlar, beş gündür evimde sürdürdüğüm covid tedavi süreci doktorlarımın lüzum görmesi üzerine hastanede devam edilecektir. Bu süreçte aramalara cevap veremeyeceğim. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere”.

Onur Akın Kimdir?

6 Mart 1967 yılında Bitlis’te dünyaya gelen Onur Akın ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan itibaren müziğin içinde yer alan ünlü isim 1987 yılında kurduğu Grup Baran’ın ilk albümü Yediveren’le dinleyicileriyle buluşmuştur. Daha sonra solo albümler çıkarmaya başlayan Onur akın, Seni İstanbul Yapmalı, Nereye Ey Güzel İnsanlar, Aşk Bize Küstü, Asi ve Mavi, Ey Hayat, Seni Aşka Yazmalı, Firari, Memleket İsterim, Yüreklere Yazılanlar, Mor Bir Hüzün adlı şarkılarla geniş kitlelere ulaşmış ve sevilmiştir. Özgün müziğin önde gelen isimleri arasına girmeyi başaran Onur Akın ayrıca pek çok şarkıcıya şarkılarda vermişti. Canlitv.com olarak bizde Onur Akın’ın biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar