Didem Soydan’dan Magazin Gazetecilerine Sert Sözler!

Didem Soydan’dan Magazin Gazetecilerine Sert Sözler!
Ünlü isim Didem Soydan’dan magazin basını ve gazetecilerine sert sözler. Didem Soydan sosyal medya hesabından magazin basınına adeta ateş püskürdü.

Ünlü isimlerden oyuncu Didem Soydan bugün yaptığı paylaşımlarla bir anda magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu. Didem Soydan’ın magazin gazetecilerini ve magazin basınını hedef alan sözleri bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşirken dile getirdiği sert sözler her yerde konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde sokakta magazin muhabirleri tarafından görüntülenen ve sorular sorulan Didem Soydan sorulan sorulara sert cevaplar vermişti. Didem Soydan bir soru üzerine “arkadaşlar özel hayatımı kesinlikle sokakta sizinle konuşmam. Sadece arkadaşlarımla konuşurum” ifadelerini dile getirmişti. Ünlü isim şimdi ise sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak magazin camiasına adeta esti gürledi. İşte haberin detayları!

Sen Nasıl Bir Çukursun!

Geçtiğimiz günlerde sokakta görüntülenen ve magazin muhabirlerinin sorularına sert cevaplar veren ünlü isim Didem soydan bugünde sosyal medya hesabı üzerinden magazin camiasına sert ifadelerle yüklendi. Didem soydan magazin dünyasını adeta topa tuttu ve inanılmaz sert ifadelerle bu camiaya yüklendi. Didem Soydan “magazin denilen şey sen nasıl bir çukursun? Cevap veririz yalan yazarsın. Cevap vermeyiz yine yalan yazarsın. Araştırma yapmazsın, işine gelmediğinde üstüne fantezi dünyanı katarak yazarsın. Yalandan, leş gibi üsluptan bu kadar beslenmekten hiç mi korkmuyorsunuz Allah aşkına” ifadelerini kullandı.

Bize Muhtaçsınız!

Didem Soydan magazin basını topa tutan açıklamalarına devam ederek adeta ateş püskürdü ve magazin basınını yerden yere vurdu. Ünlü isim yazılanların yalan yanlış olduğunu iddia ederek sert ifadelerine devam etti. Didem soyadan “Hep karşıydım, hep tutumum belliydi. Bir kere bile cephe alıp haber (!) yapmalarından korkmadım çünkü basın alanına bi gram muhtaçlık duymadım. Kendi mecram işlerimi duyuracak güçte. Metalci işareti nasıl tv krallığı alaşağı olduysa sizlerde yakında biteceksiniz. Haber yapabilmek için bizim sayfalarımıza muhtaçsınız. Zaten ben ne paylaşıyorsam onu alıp haber yapıyorsun. Bi de üstüne maaş alıyorsun. Sonra gelmişsin paylaşmadığım şeyler hakkında babammışsın gibi soru soruyorsun. Yok öyle metalci işareti” ifadelerini kullandı. Didem Soydan’ın bu sözleri magazin basını ve sosyal medyada geniş etki uyandırdı. Henüz karşı bir haber ya da cevap verilmese de bu sözlere cevap geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar