Coşkun Sabah evlenmek istediğini söyledi kriterlerini sıraladı

Coşkun Sabah evlenmek istediğini söyledi kriterlerini sıraladı
Ünlü sanatçı Coşkun Sabah bu kez evlilik kararıyla gündemde. Coşkun Sabah evlenmek istediğini söyledi kriterlerini sıraladı. İşte Coşkun Sabah'ın evlilik kriterleri…

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın sön günlerde her konuştğu gündem oluyor. Sevilen şarkılarıyla hayranlarının kalbinde taht kuran Coşkun Sabah bu defa evlilik istediğiyle gündemde. Tv100'de yayınlanan Magazin Hattı'na konuşan Coşkun Sabah evlenmek istediğini söyledi. Coşkun Sabah'ın evlenmek istediği kişide aradığı özellikler ise çok konuşulacak. Coşkun Sabah'ın evlilik kriterleri neler?

Coşkun Sabah'tan evlilik kriterleri

Coşkun Sabah'ın yeniden evlenmek istemesini söylemesi günün en çok konuşulan magazin haberlerinden biri oldu. Ünlü sanatçının evlikle ilgili sözlerinin ardından kendisine birçok teklif yapıldığı da sosyal medyada yer alan haberler arasındaydı. 68 yaşındaki sanatçı hücre yaşının 49-50 olduğunu belirtti ve evlenmek istediği kadın yaşı için 35-40 yaş aralığını belirledi. Ayrıca Sabah, evlenmek istediği kadının iyi yemek yapıyor olmasını da diğer bir kriter olarak belirtti. Coşkun Sabah, "Hücre yaşım 49-50. O yüzden yanımda 35-40 yaşında biri olmalı. Müzisyenlik yapmalı. Evde hanımın ‘yemek hazır’ demesini çok özledim. O yüzden iyi yemek yapmalı" ifadelerini kullandı.

Evleneceğim kadın müzisyenlik yapmalı

Coşkun Sabah hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulunurken genç kalmanın sırrını da açıkladı. 20 yıldır hiç gazlı içecek kullanmadığını belirten Sabah, yemeklerini de kendisi yapıyor. Şarkıcı Canan Çal'la düet yaparak çıkardığı yeni şarkısı 'Gönlümün Kıymetlisi' heyecanını yaşayan Coşkun Sabah, 4 ayda bir şarkı çıkaracağının müjdesini de verdi. Ünlü sanatçı 68 yaşında olmasına rağman hücre yaşının 49-50 olduğunu belirterek evlenmek istediğini söyledi. Sabah'ın eş kriterleri arasında evleneceği kadının müzisyen olması da vardı. Ünlü şarkıcının ifadelerinin ardından kendisine sosyal medyadan evlilik teklifleri yağmaya başladı. Oysa Coşkun Sabah yaptığı açıklamada hayaline uygun birinin olduğunu da belirtmişti.

Coşkun Sabah, kızıyla ilgili sözleri yalanladı

Coşkun Sabah daha önce kızıyla ilgili açıklamalarıyla da gündeme gelmişti. Sabah'ın, "İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem" şeklindeki sözleri çok konuşulmuştu. Sabah, bu sözleri söylemediğini bir kez daha yalanladı ve böyle bir söylemi olmadığının altını çizdi.  

31-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler