Öykü Çelik evleniyor

Öykü Çelik evleniyor
Favori gösterildiği Survivor 2021'in 12. haftasında elenme şokunu yaşayan öykü Çelik, hayranlarını sevindiren o güzel haberi paylaştı. Öykü Çelik kiminle evleniyor?

Survivor 2021’in favori yarışmacılarından olan ancak 12. Haftasında elenen Öykü Çelik’ten mutlu haber geldi. hayranalrı ünlü oyuncuya evlilik teklifi yapan şanslı kişiyi merak ediyor. Öykü Çelik, Survivor’dan neden elendi ve kimden evlilik teklifi aldı? Şimdi detaylar

Öykü Çelik evleniyor

Büyük bir heyecanla Survivor 2021 Ünlüler’e katılan ve yarışmanın favorilerinden gösterilen Öykü Çelik, Survivor’un 12. Haftasında sürpriz bir şekilde elendi. Bu gelişme her ne kadar sevenlerini üzse de Öykü Çelik’ten gelen yeni açıklamam herkesi mutlu etti. Ünlü isim bakın kiminle evleniyor?

Survivor’dan önce tanışmışlardı

Favori gösterildiği Survivor 2021’e katılmak için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmeden önce aşk yaşamaya başladığı İsmail Berhan, yarışmadan elenen Öykü Çelik’e evlilik teklif etti. Yarışmadan elenmenin şokuyla üzülen ancak gelen evlilik teklifiyle sevinen Öykü Çelik mutlu haberi, Instagram'dan paylaştı. Parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, resmin altına "Evet" notunu düşerek sevincini sevenleriyle paylaştı. Öykü Çelik – İsmail Berhan çifti önümüzde aylarda nikah masasına oturacak. Kesin tarih belli olur olmaz canlitv platformu olarak takipçilerimize duyuracağız.

Survivor 2021den nelen elendi?

Öykü Çelik, Acun Ilıcalı tarafından Survivor 2021’e davet edildiğinde hayranalrı heyecanlanmış ve Öykü Çelik’i yarışmanın favorilerinden göstermişti. Her hafta bir ismin elendiği Survivor 2021’in 12. haftasında eleme gecesi hafta sonu yapılan birleşme partisinden dolayı 1 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşti. Yapılan yarışmalar neticesinde Aleyna Çalışkan, Öykü, Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı eleme potasına girdi. Gecenin sonunda halktan gelen SMS oylamasında en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Üzüntüsü sesinden belli olan Acun Ilıcalı, 12. Haftanın Survivor'dan elenen yarışmacının Öykü olduğunu duyurdu.

Öykü Çelik Kimdir?

1987 İstanbul doğumlu güzel oyuncu aslen Trabzonludur. Trabzon Lisesi'nde tiyatro kurslarına katıldı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünü yarım bırakmak zorunda kalan Öykü, oyunculuk kariyerine Selena dizisiyle başladı. Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi spor dallarıyla da uğraşan oyuncu son olarak Survivor 2021 Ünlüler takımında yer alıyordu.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2020 – Şeref Sözü (TV Dizisi)

2019 – Diriliş Ertuğrul (Sırma Hatun) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Yeter Alayunt) (TV Dizisi)

2015 – Darbe (Sedef) (TV Dizisi)

2015 – Poyraz Karayel (Defne) (TV dizisi)

2013 – Bensiz (Sinema Filmi)

2012 – 2013 – Benim İçin Üzülme (Bahar) (TV Dizisi)

2010 – Mahpeyker Kösem Sultan (Mahfiruz) (Sinema Filmi)

2010 – Gönülçelen (TV Dizisi)

2009 – Kanımdaki Barut (Sinema Filmi)

2008 – Akasya Durağı (TV Dizisi)

07-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar