Oğlum Dizisinin Kadrosuna Sürpriz Transfer

Oğlum Dizisinin Kadrosuna Sürpriz Transfer
9 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle Show Tv’de ekrana gelecek olan Oğlum dizisinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Nazan Kesal dahil oldu.

Show Tv ekranlarında ilk bölümü 9 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek ve Ay yapım tarafından hazırlanan Oğlum dizisi şu sıralar yeni başlayacak diziler arasında en çok merak edilenlerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Etkileyici bir hikayeye sahip olan ve dram türünde ele alınan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Özellikle kanser tedavisinin ardından ilk kez ekrana gelecek olan Canan Ergüder’in dizide başrol oynaması seyirciyi oldukça heyecanlandırdı ve diziyi merak edilir hale getirdi. Uzun süren bir hazırlık sürecinin sonunda ekrana gelecek olan dizi kanalın da bu sezon pek iyi gitmeyen reytinglerine çare olarak görülüyor. Şimdiden merak edilen ve tanıtımlarıyla oldukça ilgi çeken dizinin kadrosuna ise dizi yayınlanmadan bir usta isim daha katıldı. Nazan Kesal’in dizide Zeynep karakterinin annesi olacağı öğrenildi.

Nazan Kesal Oğlum Dizisinde

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve 9 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Oğlum Dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide usta oyuncular Canan Ergüder, Nihal yalçın, Songül Öden, Timur Acar, Serhat Teoman, Feyyaz Duman, Kubilay Aka ve Tuğçe açıkgöz yer alıyor. Oyuncu kadrosu adeta göz kamaştıran diziye son olarak ise usta oyuncu Nazan Kesal katıldı. Nazan Kesal’in dizide Songül Öden’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesi olacağı öğrenildi. İki küçük çocuğun farklı yaşam şartlarının anlatıldığı dizide bu iki çocuğun kesişen hayatları ve ailelerin yaşanan büyük bir olay sonrası yıkıma uğrayan hikayeleri anlatılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor.

Nazan Kesal Kimdir?

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan usta oyuncu Nazan Kesal 28 Mart 1969 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve liseyi Manisa’da tamamlayan Nazan Kesal İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra mesleğini yapmaya başlayan Nazan Kesal bugüne kadar pek çok başarılı yapımda yer almıştır. Bu yapımlardan özellikle dikkat çekenler şunlardır, Bir Zamanlar Çukurova, Aşk ve Ceza, Fazilet Hanım ve Kızları, Bugünün saraylısı, Analar ve Anneler, Kayıp Şehir, Halka ve Çocuk.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar