Oyuncu Erol Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oyuncu Erol Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı
89 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Erol Keskin’in cenazesi bugün Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Dün hayatını kaybeden usta Tiyatro, film ve dizi oyuncusu Erol Keskin bugün düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 89 yaşında hayata veda eden ve ölümüyle tiyatro ve sinema dünyasında büyük üzüntü meydana getiren başarılı oyuncunun ardından sevenleri, yakınları büyük bir üzüntü içine girdi. Bu güne kadar onlarca film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan ve bu rolleri hakkıyla canlandıran usta oyuncunun ilk cenaze töreni yıllarca hizmet verdiği Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlendi. Buradaki törene yakınları öğrencileri ve pek çok yakın arkadaşı katılırken katılımcılar usta isim için güzel duygularını dile getirdiler.

Sevenlerinin Ağzından Erol Keskin

Dün 89 yaşında hayata veda eden Türk Tiyatrosu’nun usta oyuncularından biri olan ve rol aldığı yapımlardaki başarısıyla herkesin büyük beğenisini ve saygısını kazanan oyuncu Erol Keskin son yolculuğuna uğurlandı. Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlenen ilk törende usta ismin sevenleri birer konuşma yaptı. Türk Bayrağı’na sarılan cenazesi sahnede duran usta ismin eşi Suna Keskin eşinin ardından konuştu. Suna Keskin “Erol Keskin Türk Tiyatrosu’nun ahlakıydı. Benim 60 yıllık eşim, arkadaşım, hocamdı. İnanın çok acı, çok kıymetliydi, çok değerliydi. Bunu sadece ben söylemiyorum. Son on yıldır ne yazık ki çok rahatsızdı. 10 yıldır ben, çok önemli çok değerli bir aktörle hayatımın en zor ama en güzel rolünü oynadım” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde usta oyuncunun yakın arkadaşı Göksel Kortay’da “tiyatroya birlikte başladık ve o günden bu yana hiç ayrılmadık. 40 yıldır da komşuyuz. Aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz. Eşi, benim kardeşim gibi en yakın arkadaşım. Her akşam onlar bana gelir, ben onlara giderdim. Aşırı donanımlı bir bilgi hazinesiydi. Hepimizin hayran olduğu bir oyunculuğu vardı” ifadelerini kullandı.

Zincilikuyu Mezarlığı’na Defnedildi

89 yaşında hayata veda eden Türk Tiyatrosu’nun usta oyuncusu Erol Keskin’in Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlenen ilk cenaze töreninin ardından naşı Teşvikiye Camine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından usta oyuncunun naşı defnedileceği yer olan Zincirlikuyu mezarlığına alkışlar eşliğinde götürüldü. Sevenlerinin omuzlarında Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi burada toprağa verilen usta oyuncunun sevenleri ve yakınları büyük bir üzüntü içindeydi. Bizde ünlü isme Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar