Yasak Elma Dizisi’ne Ünlü Bir Oyuncu Daha Katıldı!

Yasak Elma Dizisi’ne Ünlü Bir Oyuncu Daha Katıldı!
Fox Tv'nin pazartesi akşamlarının güçlü yapımlarından Yasak Elma Dizisi'ne ünlü bir oyuncu daha katıldı. Diziye katılan bu ünlü oyuncu kim ve hangi karakteri canlandırıyor?

Fox Tv ekranlarında Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve her bölümü seyirciyi heyecandan heyecana, entrikadan entrikaya sürükleyen dizi Yasak Elma üçüncü sezonuyla seyirciden yine tam not alıyor. Diziyi heyecanla bekleyen seyirciler hikayedeki gelişmelerden oldukça memnun olurken özellikle son haftalarda Yıldız’ın Halit Argun’dan boşanması hikayesini heyecanla takip ettiler. Yıldız’ın Halit’ten boşanması ve sonrasında yaşanan gelişmeler karşısında oldukça şaşıran izleyiciler son olarak Yıldızın Halit’in can düşmanıyla evlenip evlenmeyeceğini merak etmeye başladılar. Heyecan fırtınasının bir an bile dinmediği başarılı yapım güçlü oyuncu kadrosuna ek olarak yeni ve başarılı bir oyuncuyu daha kadrosuna katmayı başardı. Ünlü oyuncu İncilay Şahin’i bundan sonra entrikaların dizisinde görecek olan seyirci bu gelişmeden de oldukça memnun oldu.

İncilay Şahin Yasak Elma’da!

Pazartesi akşamlarının güçlü yapımlarından Yasak Elma Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay ve barış Kılıç gibi güçlü oyuncu kadrosunu yine bir başka güçlü oyuncu olan yılların tecrübesi İncilay Şahin’le daha da güçlendirdi. Diziye Döne karakteri olarak giren oyuncu, iflas ederek şoförünün evine taşınan Halit Argun’un komşusu Döne olarak dizide yer alacak. Başarılı oyuncu önümüzdeki pazartesinden itibaren Yasak Elma’da seyirciyle buluşurken bu gelişmenin aynı zamanda Yasak Elma’da büyük bir hikaye kırılmasının yaşanması anlamına geldiği de görülüyor. Sezon başında fragmanlara konu olan Halit’in düşkün hali böylece hikayede yavaş yavaş işlenmeye başlıyor. Seyircinin heyecanla takip edeceği bu yeni hikaye de en az entrika dolu bölümler kadar ses getirecektir şüphesiz.

İncilay Şahin Kimdir?

Başarılı oyuncu İncilay şahin 1961 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. Yeşilçam ve günümüz sinema ve tvl’eri dahil olmak üzere pek çok yapımda boy gösteren oyuncu aldığı ödüllerle oyunculuğunu taçlandırmıştır. Pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır. 120, Beyzanın Kadınları, Deli Dumrul, Kuşlar Aleminde, Sultan, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Yamak Ahmet, Elveda Derken, Aşk Yakar, Yazın Öyküsü…  Başarılı oyuncu ayrıca almış olduğu ödüllerle de adından söz ettirmiştir. Oyuncu, 2009 Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, 2009 Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri Umut Veren Oyuncu, 2010 Yeşilçam Ödülleri Genç Yetenek ödülünü kazanmıştır.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar