Oyuncu Orhan Aydın kızına ve annesine ulaşamadığını duyurdu

Oyuncu Orhan Aydın kızına ve annesine ulaşamadığını duyurdu
Ülkemizde yaşanan Kahraman Maraş depreminin ardından pek çok insan enkaz altında kaldı. Ünlü oyuncu Orhan Aydın’ın kızının da enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Türkiye bugün bir kez daha deprem gerçeğiyle yüz yüze kaldı. Uzun zamandır konuşulan, ülkenin gündeminde sık sık yer alan deprem gerçeği bu sefer kendini Kahraman Maraş başta olmak üzere çevresindeki pek çok ilde gösterdi. 6 Şubat sabaha karşı saat 04.17’de gerçekleşen 7.7’lik ve akabinde yine 6 şubat öğlen saatlerinde gerçekleşen 7.6’lık depremler yüzlerce cana mal oldu. Pek çok insanın halen enkaz altında bulunduğu bölgede ayrıca binlerce yaralı var. Binden fazla evin yerle bir olduğu bölgeden her an can kayıpları haberleri gelmeye devam ediyor. Ülke her kurumuyla seferlik halini yaşarken enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları zor şartlar altında devam ediyor. Pek çok ünlü ismin yakını ya da tanıdığının da depremden etkilendiği illerden biri olan Hatay’da da acı her an daha da büyüyor. Ünlü oyuncu Orhan Aydın’ın ailesinin de Hatay’da yaşadığı ve göçük altından eşinin çıkarıldığı ancak kızının hala göçük altında bulunduğu ve enkaz altından ses verdiği öğrenildi.

Eylem Aydın Enkaz Altında

Ünlü sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Orhan Aydın’ın kızı da depremden etkilenenler arasında yer alıyor. Hatay’da yaşayan ünlü ismin ailesinin depremde enkaz altında kaldığı eşinin çıkarılırken kızının ise halen göçük altında bulunduğu öğrenildi. Sosyal medya hesabından kızıyla ilgili yardım talep eden Orhan Aydın “kızım enkazdan ses veriyormuş destek olun canlar. Lütfen. Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda. Haydi canım benim, haydi diren. Tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır” ifadelerini kullandı.

Çalışmalar Devam Ediyor

Hatay’da pek çok insanın hala enkaz altında bulunduğu belirtilirken 1947 doğumlu ünlü oyuncu Orhan Aydın’ın kızının da enkaz altından çıkarılmaya çalışıldığı öğrenildi. Çalışmaların zor şartlar altında devam ettiği belirtilirken ünlü oyuncunun kızı Eyle Şafak Aydın’ın enkazdan kurtarılması için halk ve yetkililerin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Bugüne kadar pek çok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan ünlü oyuncu özellikle, Adanalı, Küçük Besleme, Emret Komutanım, Ustura Kemal ve İkinci Bahar ile bilinmektedir.

06-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar