Oyuncu Sevcan Yaşar Yaşadığı Korkunç Anları Anlattı!

Oyuncu Sevcan Yaşar Yaşadığı Korkunç Anları Anlattı!
Magazin basını ve sosyal medya iki ünlü isim arasında yaşandığı iddia edilen darp olayıyla sarsıldı. Ünlü oyuncular Sevcan Yaşar ve Sermiyan Midyat arasında yaşananlar haberimizde!

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bir haber bir anda sosyal medyayı adeta salladı. Ünlüler dünyasında var olan kavga ve sert tartışmalara örnek olacak olay polise de intikal etti. Oyuncu Sevcan Yaşar ve yine kendisi gibi oyuncu Sermiyan Midyat arasında yaşanıldığı iddia edilen olaylar adeta herkese yok artık dedirtti. Birlikte yaşayan çiftle ilgili iddialar bir anda herkese yok artık dedirtirken yaşananlar sosyal medyada bir anda gündem oldu. İddiaya göre Sermiyan Midyat’ın Sevcan Yaşar’ı darp ettiği ve olayın polise intikal ettiği yine Oyuncu Sevcan Yaşar tarafından detaylı bir şekilde anlatıldı. İşte Sevcan Yaşar’ın Sermiyan Midyat tarafından darp edildiğine dair anlattığı iddialar!

Yerlerde Sürüklendim!

Oyuncu Sevcan Yaşar ve Sermiyan Midyat ilişkisinde şok bir iddia ilişkinin akıbetini meçhul kıldı. Oyuncu Sevcan Orhan’ın açıklamaları bir anda gündeme bomba gibi düşerken Sermiyan Midyat iddialara şimdilik sessiz kaldı. Sevcan Orhan Sermiyan Midyat’ın kendisini darp ettiğini ve yerlerde sürüklediğini iddia ederek “aman olay basına yansımasın diye hep sessiz kaldım. Ama olay artık sevimsiz bir hal almaya başlayınca ayrılmaya karar verdim. 4 Mayıs’ta ona ayrılmak istediğimi söyledim. Eşyalarımı toplarken şiddete uğradım. Kendimi banyoya kilitledim ve 155’i aradım. Polisi aradığımı duyan Sermiyan kapıyı kırdı. Üstüme düşen kapı, yüzümde ve vücudumda ciddi hasara neden oldu. Hızını alamayan Sermiyan beni tekmeledi, kolumdan sürükleyerek kapının önüne attı.” İfadelerini kullandı.

Polis Geldi!

Sevcan Yaşar iddialarına devam ederken olayın polise intikal ettiğini belirtti. Yaşar “O an yaşanan gürültü patırtıyı kapıcıda duymuş. Beni kapıda darp edilmiş halde bulan kişi de kapıcıydı. Sonra polisler geldi. Eve çıkıp gerekli işlemleri yaptılar. Polis ardından beni hastaneye götürdü, muayene edildim ve darp raporu verildi. Sermiyan şiddete karakolda da devam etti. Polislere bile saldırdı, beni şikayetçi olmayacaksın diyerek tehdit etti. O anlar karakoldaki güvenlik kameraları sayesinde kayıt altına alındı. Sermiyan her zamanki gibi bu yaşananları inkar edebilir ama üstüne basa basa söylüyorum, gerekli tüm deliller ve görüntüler avukatımda var. Vücudumdaki ağrılardan dolayı hala uyuyamıyorum” ifadelerini kullandı. Sevcan Yaşar tarafından iddia edilen bütün bunlar karşısında Sermiyan Midyat şu ana kadar sessiz kaldı. Her hangi bir açıklama yaptığında bu açıklamayı da sizlere bildireceğiz.

Sevcan Yaşar Kimdir?

1990 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sevcan yaşar halen Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır. Daha önce pek çok dizide rol alan güzel oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kayıp Şehir

-          Böyle Bitmesin

-          Aramızda kalsın

-          Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Bahtiyar Ölmez

-          Erkenci Ku

12-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar