Disney Plus'ın Yeni Dizisi Gri'den İlk Fotoğraflar Geldi

Disney Plus'ın Yeni Dizisi Gri'den İlk Fotoğraflar Geldi
Disney Plus’ın merakla beklenen dizilerinden biri olan ve Timuçin Esen ile Ebru Özkan’ı buluşturan Gri Dizisinden ilk fotoğraflar geldi.

Yarın 14 Haziran) Türkiye pazarında yayın hayatına başlayacak olan ve büyük bir tanıtım kampanyasıyla seyirciye ulaşmaya çalışan Disney Plus binlerce film, yüzlerce dizi ve yerli içerikle adeta şov yaparak seyirciye merhaba diyecek. Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren ve bunun için birbirinden ünlü pek çok isimle sözleşme imzalayan ve marka yüzü ya da içerik olarak bu ünlü isimleri bünyesine katan Disney Plus ilk olarak yerli yapım olarak Kaçış dizisini seyirciyle buluşturacak. Dizi, yayın platformu yayına girince seyirciyle buluşurken ikinci yapım olarak da Dünyayla Benim Aramda adlı romantik komedi dizisi platformda yayınlanmaya başlayacak. Bu yapımların dışında Disney Plus için başka pek çok yapımın daha hazırlık ve çekim aşamasında olduğu ve bu yapımlardan birinin de merakla beklenen Gri dizisi olduğu biliniyor. Özellikle castıyla adeta göz kamaştıran Gri dizisinin çekimleri başladı ve diziden ilk fotoğraflarda gelmeye başladı.

Gri Çekimlere Başladı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Disney Plus’da yayınlanacak olan Giri dizisinin çekimleri başladı ve diziden ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Kadrosunda birbirinden ünlü iismlerin yer aldığı Gri Dizisinde, Timuçin Esen, Ebru Özkan, Alican Yücesoy, İlkayda Akdoğan, Buçe Buse kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy gibi isimler yer alıyor. Özellikle daha önce de Hakimoğlu dizisinde birlikte rol alan ve oldukça iyi bir birliktelik ortaya koyan Timuçin Esen ile Ebru Özkan’ın dizide yer alması dizinin heyecanla beklenmesine sebep oluyor. Dizinin bu sezonun sonuna doğru Disney Plus’da ekrana gelmesi bekleniyor.

Gri Dizisi Konusu Ne?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı, Taylan Biraderlerin de yönetmenliğini üstlendiği Gri dizisi Disney Plus’un merakla beklenen iddialı dizilerinden biri olarak biliniyor. Dizi 8 - 10 bölümden oluşacak ve başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının kızının yaşadığı talihsiz bir olayla tamamen değişmesini konu alacak. Dizi içindeki karanlıkla yüzleşmeye hazır ol sloganıyla yayına hazırlanırken seyircide böylesine üst düzey bir kadronun yer alacağı diziyi merakla beklemeye başladı.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar