Ozan Güven için flaş talep Yoksa tutuklanacak mı?

Ozan Güven için flaş talep Yoksa tutuklanacak mı?
Saldırgan tavırlarıyla en yakınındakiler dahil hemen her kesimin tepkisini çeken Ozan Güven için tehlike çanları çalıyor mu? Ozan Güven, her an tutuklanabilir.

Adı şiddet haberleriyle sık sık anılan Ozan Güven için şimdi de flaş talep geldi. Hayranları endişeyle soruyor, Ozan Güven yoksa tutuklanacak mı? Saldırgan tavırlarıyla en yakınındakiler dahil hemen her kesimin tepkisini çeken Ozan Güven için tehlike çanları çalıyor mu? Son olarak kendisinden küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz’u hastanelik eden Ozan Güven, darp raporuyla mahkemeye verilmişti. Her gün farklı iddialarla gündeme gelen dava da son durum haberimizde. Şimdi detaylar

Ozan Güven için flaş talep Yoksa tutuklanacak mı?

Magazin dünyası bir aydır oyuncu Ozan Güven haberleriyle yatıp kalkıyor. Önce kapısının önünde toplaşan magazincilere saldıran, son olarak da kendisinden küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulayan Ozan Güven için flaş talep geldi. Ozan Güven’den şiddet gördüğünü aldığı darp raporuyla ispatlayan ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Deniz Bulutsuz, bir kez daha mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor.

Tepkiler dinmek bilmiyor

6 aylık ilişkilerini olaylı şekilde sona erdiren Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz’a orantısız şiddet uygulamış ve Cem Yılmaz dahil en yakın arkadaşlarından bile tepki görmüştü. Şu anda evine kapılan ve kimseyle görüşmeyen Ozan Güven için her an bir tutukla haberi gelebilir. Deniz Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Güven hakkında suç duyurusunda bulunarak 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak Deniz Bulutsuz bunu yeterli görmemiş olmalı ki tutuklanması istemiyle yeni bir dava açıyor.

Karşı atağa geçti

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Ozan Güven de boş durmadı ve asıl şiddet gören benim iddiasıyla karşı dava açtı. Avukatı aracılığıyla dava açan Ozan Güven uzaklaştırma kararına itiraz etti. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunduğu itiraz dilekçesinde mağdur olduğunu, asıl şiddete maruz kalan tarafın kendisi olduğunu öne sürdü.

Deliller Karartılabilir

Bunun üzerine Deniz Bulutsuz pes etmedi ve yeni bir dava girişiminde bulundu. Deniz Bulutsuz’un kendisini savunması için görevlendirdiği avukatı İstanbul Aile Mahkemenin bu itirazı ciddiye almayacağına inandıklarını vurguladı. Ozan Güven’in tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvurmaya hazırlandıklarını belirten avukat, şunları kaydetti: “Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz.”

08-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar